Få større fleksibilitet og flere belysningsalternativer med Swan Adjustable Wall Light fra Nemo Lighting.

28. august 2023
Få større fleksibilitet og flere belysningsalternativer med Swan Adjustable Wall Light fra Nemo Lighting.
Hvis du ønsker mer fleksibilitet og selvstendighet i belysningen, er Swan Adjustable Wall Light fra Nemo Lighting den rette belysningsmodellen for deg. Lampen kjennetegnes av en uovertruffen fleksibilitet kombinert med et enkelt og moderne design som gjør den til et velkomment tilskudd til ethvert kontor eller skrivebord.

Innovativ design med det praktiske i tankene

Swan Adjustable Wall Light er designet av den tyske designeren Bernhard Osann, som er utdannet ved universitetet i Hamburg og har hatt sitt eget designstudio siden 2014. Osanns tilnærming til designfaget kjennetegnes av forenkling av objekter og eksperimenter med geometriske former og fysikkens lover for å finne nye, ukonvensjonelle løsninger innen interiørdesign. Resultatet er minimalistiske og dynamiske konstruksjoner som beveger seg og samhandler med omgivelsene på nye, innovative måter.

Denne tilnærmingen gjenspeiles tydelig i utformingen av Swan Adjustable Wall Light. Rammen har en påfallende lengde som gjør det mulig å justere lysretningen på et utall måter. Lyset kan justeres horisontalt i 180 grader, og en sinnrik ledningsmekanisme gjør det også mulig å justere den vertikale vinkelen i 40 grader. Selve lampehodet kan selvfølgelig også vippes for maksimal fleksibilitet i belysningen. Lampen avgir et relativt fokusert lys fra den innebygde LED-lyskilden i et praktisk, direkte downlight. Ved hjelp av det medfølgende honeycomb-filteret kan du dempe lyset for å skape et mykere og mer blendingsfritt lys. Lysbryteren på kabelen har en innebygd dimmefunksjon som aktiveres ved å holde bryteren inne.

Med Swan Adjustable Wall Light får du ikke bare en smart og fleksibel belysningsløsning for alle tider og formål, men også et brukerfokusert designkunstverk av høyeste kvalitet. Se flere flotte kreasjoner fra Bernhard Osann her