Enkelt og estetisk design med futuristisk preg! Se de nye Moja-pendlene fra Loom Design her.

26. desember 2022
Enkelt og estetisk design med futuristisk preg! Se de nye Moja-pendlene fra Loom Design her.
Leter du etter en minimalistisk og elegant pendel? Da er du heldig! For det danske belysningsselskapet LOOM Design har nettopp lansert fire nye, moderne Moja-pendler, som utvilsomt vil passe til boliginnredningen og gi den et futuristisk preg.  

LOOM Design er et dansk merke som spesialiserer seg på design av lamper, hvor kvalitet, funksjonalitet og design skal samles i en høyere enhet. Det er derfor ikke overraskende at de også denne gangen har beriket oss med en serie nye, estetiske kvalitetspendler i klassisk, skandinavisk stil og i høy kvalitet, som du kan nyte resten av livet.  

Moja-pendelen består av en unik aluminiumsskjerm, som du kan få både i en elegant og moderne svart farge eller i en ren, nøytral hvit farge, som begge komplementeres av de nydelige messingdetaljene i toppen av lampen, som tilføyer litt ekstra sjarm, varme og personlighet til lampen. Med sitt effektive, integrerte LED-lys gir Moja et klart og behagelig direkte lys, som gjør den til en opplagt belysningskilde over spise- eller stuebordet, hvor den også klarer å skape en koselig og avslappet stemning. Moja kommer også i to størrelser, slik at du fritt kan velge den modellen som passer best ditt behov og din bolig!  

Med en Moja-pendel får du ikke bare en funksjonell belysningskilde i høy kvalitet, men også et dekorativt innredningselement som vil skape blikkfang!

Se alle Moja-pendlene fra Loom Design her