Effektiv belysning til alle rum med Asto Tube-serien fra SLV

29. april 2024
Effektiv belysning til alle rum med Asto Tube-serien fra SLV
Allsidighet og brukervennlighet har alltid gått hånd i hånd med slitesterk belysning av høy kvalitet hos de tyske belysningsmestrene fra SLV, som du kan lese mer om her. I et felles forsøk på å skape en belysningskolleksjon av muligheter med et enkelt og helhetlig designkonsept, lampetyper for ethvert formål og effektiv, men komfortabel belysning som hjelper brukerne hver dag, ble Asto Tube født. Belysningskolleksjonen omfatter tak-, pendel- og vegglamper samt utenpåliggende spotlights, så det finnes en passende modell enten du trenger grunnbelysning, tilleggsbelysning eller aksentbelysning. Lampene kan velges med én eller flere lyskilder, og hver modell leveres i både svart og hvitt, slik at du kan mikse og matche lampene med omgivelsene.

Alle Asto Tube-lampene kjennetegnes av en strømlinjeformet og detaljredusert design. Lampehodet har en enkel, sylindrisk form som skaper et fokusert og blendfritt lys med GU10 LED-pærer. Det minimalistiske eksteriøret gjør Asto Tube-lampene til et diskret element i innredningen, som diskret glir inn i bakgrunnen og lyser opp omgivelsene på best mulig måte. Denne typen design og lyskvalitet passer spesielt godt i moderne hjem med en forkjærlighet for enkelhet, men kan også med fordel integreres i butikklokaler og andre kommersielle miljøer.

Som prikken over i-en kan lysfargen endres ved hjelp av separate reflektorer som selges som reservedeler i Asto Tube-serien. Her kan du velge mellom en gull-, sølv-, kobber- eller mørk lilla reflektor for en vakker variasjon i belysningen. Se alle moderne Asto Tube-modeller og reservedeler her!