Byd velkommen til det nye All Star-designerhold NINE

3. november 2023
Byd velkommen til det nye All Star-designerhold NINE
Et helt nytt varemerke som spesialiserer seg på moderne interiørdesign har gjort sitt inntog, og til tross for sin unge alder har det allerede et vell av vakre kreasjoner som kan forskjønne interiøret og forbedre hverdagen med sin praktiske og anvendelsesorienterte design. NINE ble grunnlagt i 2023 av ni kolleger fra det danske selskapet Nine United, som står bak mange kjente merker som &tradition, Stellar Works og Verpan. Grunnleggerne delte en felles drøm om å skape et ekte paneuropeisk designermerke med bærekraft og brukervennlighet som fundament.

De underliggende ideene beskrives av NINEs grunnleggere som en frisk rettframhet med brukervennlighet i tankene. NINEs produkter er designet for å kunne brukes, oppgraderes, repareres og resirkuleres når de har tjent sitt formål. NINE har et helhetlig syn på bærekraft og tar hensyn til produksjon, bruk, levetid og alt som kommer etter det. Denne tanken skinner gjennom i designen, som alle er preget av en vakker enkelhet og virker enkle både i utseende og funksjon. Fraværet av skjulte detaljer og ugjennomsiktige mekanismer gir de ulike designkolleksjonene fra NINE et åpent og intuitivt preg, noe som gjør dem lett tilgjengelige og enkle å ha glede av i hverdagen. Hvis du vil vite mer om NINE og se alle de vakre designene deres, kan du finne dem her..


Merket har først og fremst spesialisert seg på interiør og tilbehør av alle slag, som du finner her..

NINE tilbyr imidlertid også et vell av vakre lampemodeller. Spesielt når det gjelder pendler, har NINE mange vakre design som er utviklet i samarbeid med en lang rekke anerkjente designere fra hele verden.

Se alle NINE-lamper her.