Bring innovasjon og bærekraft inn i belysningen med Flying Pendel fra Made By Hand

10. april 2024
Bring innovasjon og bærekraft inn i belysningen med Flying Pendel fra Made By Hand
Hvis du elsker kreativ og innovativ design som oser av personlighet og karakter, er den nye pendelserien Flying Pendel noe for deg! De myke, organiske kurvene som kjennetegner lampens formspråk og svevende utseende, gjør det lett å se hvor lampen har fått navnet sitt fra. Med en 3D-strikket lampeskjerm laget med minimalt materialforbruk og en konstruksjon som gjør det mulig å demontere lampen og resirkulere materialene den består av, skiller Flying Pendel seg ut som en serie der bærekraft er tatt i betraktning i alle deler av prosessen.

Et kunstverk av en sann designmester


Serien ble designet i 2023 av Boris Berlin, som med sin sikre hånd og nysgjerrighet har satt et avgjørende preg på dansk design og gjort ham til en av vår tids mest innovative danske interiørdesignere. I 1983 etablerte han Boris Berlin Design, og i 1987 startet han Komplot Design sammen med Poul Christiansen. Sammen formet de den skandinaviske designscenen i 20 år. I 2010 slo Boris Berlin seg sammen med Aleksej Iskos i selskapet Iskos-Berlin, og i 2017 er han tilbake som solist i Boris Berlin Design. Boris Berlin ser design som et bindeledd i spenningsfeltet mellom kunst og teknikk, produsent og bruker, mellom ulike kulturer, tradisjon og innovasjon, rasjonalitet og intuisjon. I likhet med en linedanser som trenger en svært stram linje for å holde balansen, er spenningen mellom disse motpolene en forutsetning for vellykket design.

Denne hårfine balansen gjenspeiles tydelig i Flying Pendel, der hver millimeter av den vakre designen er nøye målt og tilpasset resten. Lampen finnes i tre forskjellige størrelser, hver i fire vakre farger.

Se hele Flying Pendel-serien her!