Bring fremtiden inn i belysningen din med WiZ

18. april 2024
Bring fremtiden inn i belysningen din med WiZ
De siste årene har teknologien for intelligent styring av elektronikk nådd nye høyder. Mens man tidligere var heldig om man fant en lampe med dimmefunksjon eller justerbar fargetone, gir den nye generasjonen smartlamper uante muligheter for lysstyring - ikke bare når det gjelder å endre lysstyrke og fargetemperatur, men også for fjernstyring av lyset, tidsinnstillinger og til og med hele lysscenarier for å skape den perfekte stemningen til enhver tid og anledning. Et av merkene som virkelig har gjort et gjennombrudd med smart belysning, er Hong Kong-baserte WiZ, et belysningsselskap som spesialiserer seg på smart belysning til rimelige priser som alle har råd til.

WiZ ble etablert i 2017 og tilbyr lamper, pærer og tilbehør som alle kjennetegnes av et intelligent design som gjør det mulig å styre lyskildene via den brukervennlige WiZ-appen, som kan lastes ned gratis til telefon, nettbrett eller andre elektroniske enheter. WiZ har spesialisert seg på taklamper, som ofte leveres i større serier med ulike versjoner, farger og størrelser for å gi riktig belysning til ethvert rom. Se alle WiZs smartlamper her!

Med WiZ-pærer kan du gjøre hvilken som helst lampe smart, og de finnes i et bredt utvalg, slik at det finnes en WiZ-pære til enhver lampemodell. Du finner alle WiZ-pærer her!

Sist, men ikke minst, tilbyr WiZ tilbehør som utvider mulighetene for intelligent styring av både WiZ-lamper og andre elektroniske enheter i hjemmet. Du finner alt WiZ-tilbehør her!

Som en naturlig konsekvens av de futuristiske egenskapene og det høye potensialet har alle WiZ-lampene en ultramoderne, strømlinjeformet design med rene, skarpe linjer, nøytrale og ofte monokrome fargetoner og en vakker enkelhet i designet som gjør dem utrolig enkle å passe inn i ethvert interiør.

Les mer om WiZ og se alle de flotte produktene her!