Bli inspirert: tre interiørtriks med Muutos pendellampe Top Pendant Light

15. mai 2023
Bli inspirert: tre interiørtriks med Muutos pendellampe Top Pendant Light
Da sveitsiske Big-Game og Muuto slo seg sammen for å skape Top Pendant, var oppdraget å skape en lampe som var allsidig. En lampe som kan løse alle oppgaver og som kan løfte alle typer interiørdesign. Den ikoniske formen, skjermene den kommer i og det flotte lyset gjør Top til en lampe som alle kan finne en plass til - men hvordan bruker du den egentlig? Vi har satt sammen tre forslag for å inspirere og informere nedenfor:

1. Klassisk belysning over kjøkkenøya

.
De metalliske lampene og den malte skjermen betyr at du kan legge til en farge i en ellers monoton innredning - men samtidig betyr de dempede fargene at disse lampene aldri vil gå av moten.

Med to, tre eller flere topppendler over kjøkkenøya får du både praktisk og estetisk belysning som kan lyse opp det du gjør ved kjøkkenøya - enten det er matlaging, sosialt samvær med familien eller frokost i kafeen. Hvis du velger to eller flere identiske pendler, kan du oppnå en kafé- eller baratmosfære som du ellers bare opplever i trendy byer som Berlin eller London.

2. Klyngekunst i stuen

.
De mange forskjellige størrelsene og fargene som Top pendellampen er tilgjengelig i, eksisterer ikke bare slik at du kan finne akkurat den som passer ditt hjem - det er absolutt tillatt å kombinere de forskjellige variantene.

I et mørkt hjørne kan 3-4 Top-pendler hengt i forskjellige høyder gjøre underverker - men i et kjedelig interiør kan de være et mirakel. Kombiner både størrelser og farger for å oppnå den dynamikken og fargerikheten som Muuto er kjent for. Lampene er i Muuto-farger, så du kan være sikker på at de alle passer vakkert sammen!

3. Spisebordsbelysning eller stuebordsbelysning

.
Uansett hvilken type spisebord eller stuebord du ønsker å belyse, finnes det en Top pendel for jobben.

Det brede utvalget av farger sikrer at du alltid finner en som passer til innredningen din - og de forskjellige formene betyr at du alltid finner en Top-pendel som passer din størrelse. Hvis du har et stort, rundt bord, anbefaler vi å velge den lave, men brede Top, som sprer lyset vakkert - og hvis du har et avlangt bord, kan du kombinere flere av de mindre! Mulighetene er uendelige.

Hvis du er nysgjerrig, kan du utforske hele Top-pendelsortimentet vårt nedenfor:

Se alle Top pendler fra Muuto her!