AYTM lanserer flott og fargerikt boligtilbehør – Se hele Flores-serien her!

15. desember 2022
AYTM lanserer flott og fargerikt boligtilbehør – Se hele Flores-serien her!
Trenger du også et friskt, flott og fargerikt pust til boliginnredningen din? Heldigvis har vi en god løsning! Det danske designhuset AYTM har lansert en serie av utsøkt og fargestrålende boligtilbehør i samarbeid med den talentfulle kunstneren Signe Kejlbo.  

AYTM har røtter forankret i dansk design med et klart mål om å gjenskape og nytenke designtradisjoner ved å gi interiørmote et nytt perspektiv. Dette, det skal sies, har de gjort nok en gang med denne serien av estetiske boligtilbehør som skiller seg veldig ut med modige farger og spennende teksturer.  

Som navnet på serien antyder, oppsto den på grunn av Kejlbos fascinasjon for blomstenes natur, herunder deres utvikling, unike overflater og enestående fargekombinasjoner. Her var spesielt tulipaner den viktigste inspirasjonen, noe som resulterte i et vell av farger og kunstneriske tekstiler i form av to puter, et teppe og et pledd med samme karakteristiske mønster.  

Med de unike elementene i Flores-serien kan du virkelig dekorere hjemmet ditt med sjarme, varme og personlighet, og bringe liv og dynamikk til de mest monokrome og kanskje kjedelige hjørnene av interiøret ditt. Flores-serien er også produsert i høy kvalitet med blant annet pledd som er vevd i en kombinasjon av ull og bomull, så du er garantert et mykt og behagelig teppe å ligge i.  

Du kan selvsagt bruke en enkelt Flores alene i stuen eller på soverommet, men du kan også med fordel kombinere teppet, pleddet og putene med hverandre, slik at du får skapt et unikt, gjennomgående og ikke minst dekorativt designelement i hjemmet ditt, som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet og beundring!

Se hele Flores-serien fra AYTM her