Klassisk og elegant: se den vakre buede gulvlampen Vuelta fra ferm LIVING her!

11. juni 2023
Klassisk og elegant: se den vakre buede gulvlampen Vuelta fra ferm LIVING her!
Hvis man er typen som setter pris på skandinavisk enkelhet, men som samtidig har en forkjærlighet for klassiske uttrykk, er Vuelta Gulvlampe den perfekte belysningsmodellen for å gi hjemmet ditt et ansiktsløft. Lampen er designet av det danske selskapet ferm LIVING, som spesialiserer seg på design som gjør hjemmet fint å være i.  

Ferm LIVINGs innsats gjenspeiles tydelig i den vakre gulvlampen, hvor perfeksjon av form og eleganse går hånd i hånd med enkelhet og tilgjengelighet. Med sine myke kurver og enkle struktur fremstår lampen som skulpturell i sin struktur. Lampekroppen er helstøpt i et vakkert, hvitt opalglass i en riflet overflate som vekker assosiasjoner til de klassiske, antikke søylene. For å heve det stilige designet til perfeksjon, er lampen utstyrt med messingføtter i en matt polering. Den gylne messingen kombinert med det matte opalglasset gir lampen et klassisk uttrykk som samtidig virker tidløst og får den til å fremstå stilfull til alle tider.  

Det matte, hvite glasset omslutter fullstendig den innebygde LED-lyskilden. Når man slår på lampen, skinner derfor lyset kun ut gjennom glasset, som jevner det ut slik at det fremstår jevnt og blendfritt. Lampen er også utstyrt med en intern lysdimmer, slik at man skru opp og ned lysstyrken som man ønsker. Den funksjonelle belysningen kombinert med lampens vakre dekorative kvaliteter gjør Vuelta Gulvlampe til en attraktiv belysningsmodell som får plass i entreen eller stuehjørnet. Lampen kan også fungere som en stor bordlampe. Gulvlampen er en del av Vuelta-serien som også omfatter bord-, vegg- og pendellamper, alle i samme vakre søyledesign.Se Vuelta Gulvlampe og resten av de flotte lampene fra Vuelta-serien her