Utrolig funksjonalitet og flott design

29. desember 2023
Utrolig funksjonalitet og flott design
Fleksibilitet, allsidighet og elegant design: Alle funksjonene og fordelene ved varemerket Lindby er samlet i pendelarmaturen Biavera. Armaturen har en subtil og enkel design. Armaturhodet består av en vakker svartlakkert tverrbjelke og to lyselementer i raffinert nikkelfinish som beveger seg i vakre bølger langs armaturhuset. Dette skaper en interessant kontrast mellom de lineære og buede elementene, noe som øker armaturens visuelle appell. Samtidig er alle elementene helt horisontale, noe som sprer lyset over et stort område og skaper symmetri i den totale komposisjonen. Armaturen sprer lyset nedover, noe som gjør den ideell til spisebordet, arbeidsbordet, skrivebordet eller andre flater som trenger praktisk, direkte lys.

Lyskilden er integrert i armaturen og består av LED-lyskilder som er plassert på langs av hvert armaturhus og lyser effektivt og jevnt gjennom det hvite dekselet på undersiden. Denne praktiske, nedadrettede armaturen gir en bred lysstråle under armaturhuset. Opphengstengene er utstyrt med vekter som gjør det mulig å justere armaturens høyde. Dette gjør det mulig å stille inn og justere lysspredningen eller -konsentrasjonen uavhengig av hverandre. I tillegg har Biaver pendelarmatur en integrert bryter- og dimmerfunksjon, slik at lysstyrken kan justeres med en vanlig veggbryter uten behov for eksterne dimmere. Med tre innstillinger: 100 %, 40 % og 10 % av den totale lysstyrken kan du få riktig belysning for arbeid, fritid eller nattorientering.

Lindby er kjent for moderne og funksjonelle armaturer som ikke går på kompromiss med design eller kvalitet. Se Lindby Biavera her.