Bring stil og eleganse inn i stuen med Gil il Grande Pendel fra Herstal

18. juni 2023
Bring stil og eleganse inn i stuen med Gil il Grande Pendel fra Herstal
Med et design som både er helt klassisk og veldig moderne, sikrer Gil il Grande Pendel fra den danske lysprodusenten Herstal en stor seier på innredningsfronten. Lampen kombinerer den velkjente kjegleformede skjermen med et utradisjonelt, men skjønt glassmateriale i en matt, melkehvit nyanse. Glasset gir lampen et mer sart og feminint uttrykk enn de tilsvarende tekstil- og metallskjermene, og har samtidig den fordelen at lyset kan trenge gjennom materialet i en skinnende, blank glød. Overflaten er matt, noe som sikrer en myk og jevn lysfordeling rundt hele lampen. Samtidig kan lyset skinne direkte ute gjennom en lysutgang nederst på skjermen, og gir dermed et direkte downlight. Lampen kan derfor brukes både til belysning av bord, benker eller andre overflater og til generell belysning i rommet.

Det minimalistiske designet gjør også at du kan sette opp flere lamper av samme modell i klynger og dermed skape et vakkert, harmonisk lysbilde, samtidig som du oppnår et sammenhengende stilkonsept.  

Gil il Grande Pendel kommer i tre vakre nyanser med hhv. en hvit, svart og messinggyllen ramme. Lampen er en del av Gil il Grande-serien fra Herstal, som også omfatter bordlamper. Bordlampene kommer i matchende fargevarianter, så de er enkle å kombinere med pendlene.
Se hele Gil il Grande-serien her