Bli inspirert: tre innredningstriks med Muutos Top Pendel

4. mai 2023
Bli inspirert: tre innredningstriks med Muutos Top Pendel
Da sveitsiske Big-Game og Muuto gikk sammen om å skape Top-pendelen, var oppdraget å skape en lampe som var allsidig. En lampe som kan løse alle oppgaver, og som kan løfte alle innredningstyper. Den ikoniske formen, nyansene den er tilgjengelig i og det gode lyset gjør Top til en lampe som alle utvilsomt kan finne en plass til – men hvordan nøyaktig bruker man den? Vi har samlet tre tips som kan inspirere og informere nedenfor:

1. Klassisk belysning over kjøkkenøya


De metalliske lampene og den malte skjermen gjør at du kan sette farge på det ellers monotone interiøret – men samtidig gjør de dempete fargene at lampene aldri går av moten.  

Med to, tre eller flere Top-pendler over kjøkkenøya har du både praktisk og estetisk belysning som kan lyse opp det du gjør på kjøkkenøya – om det er å lage mat, kose seg med familien eller frokostkafé. Velger du to eller flere like pendler kan du oppnå en kafé- eller barstemning, som ellers kun oppleves i trendy storbyer som Berlin eller London.  

2. Klyngekunst i stua


De mange forskjellige størrelsene og fargene som Top-pendelen er tilgjengelig i, eksisterer ikke bare for at du skal finne akkurat den som passer ditt hjem – det er også helt tillatt å kombinere de forskjellige variantene.  

I et mørkt hjørne kan 3-4 Top-pendler hengt i forskjellige høyder gjøre underverker – men i en kjedelig innredning kan de være et mirakel. Kombiner både størrelser og farger, og oppnå dynamikken og fargeriket som Muuto er kjent for. Lampene er i Muuto-farger, du kan være sikker på at de passer perfekt sammen!  

3. Spise- eller stuebordsbelysning


Uansett hvilken type spise- eller stuebord du ønsker opplyst, finnes det en Top-pendel til formålet.  

Det store fargeutvalget sørger for at du alltid kan finne en som passer til innredningen din – og de mange formene gjør at du alltid kan finne en Top-pendel som passer til størrelsen. Har du et stort, rundt bord anbefaler vi å velge den lave, men brede Top, som sprer lyset vakkert – og har du en avlang stue kan du kombinere flere av de mindre! Mulighetene er uendelige.

Hvis du er blitt nysgjerrig, kan du utforske hele vårt utvalg av Top-pendler nedenfor:  

Se alle Top-pendler fra Muuto her!