Bli klar til sommeren med det flotte utvalget av hatte-bordlamper i Hatto-serien fra OYOY Living Design

3. juli 2023
Bli klar til sommeren med det flotte utvalget av hatte-bordlamper i Hatto-serien fra OYOY Living Design
Noe av det som kan bidra til å forskjønne livet er å være i estetisk tiltalende omgivelser, slik at hver dag blir noe helt spesielt. Og nettopp derfor vekker OYOY Living Designs vakre bordlamper fra lampeserien ‘Hatto’ stor begeistring blant alle designelskere!  

Serien inkluderer både pendler og bordlamper, som alle er preget av en konsistent fargeskala. Spesielt iøynefallende for Hatto-lampene er deres brede skjerm som også har lagt navn til serien, da den imiterer den karakteristiske formen til japanske stråhatter.  

Bordlampene er også utstyrt med en kompakt, sylindrisk base, som er ideelt for å myke opp mer minimalistiske og kantete design. Lampene kommer i en mengde vakre nyanser, alt fra nøytrale svarte og hvite toner til pastellfarger og klare, mettede farger for å berike interiøret med en fargerik punch.  

Skjermen sender lyset nedover i et direkte downlight som kaster en vakker ring rundt lampen og fremhever det flotte designet desto mer. Denne typen aksentlys er veldig fin for å komplementere den generelle belysningen i rommet, det være seg i stuen så vel som på soverommet. Som prikken over i-en er lampen utstyrt med fine messingdetaljer som foredler lampens estetiske verdi og gir den et tidløst preg, slik at du er sikret et slitesterkt stilvalg.  

Se hele utvalget av flotte Hatto-bordlamper her