Gamle klassikere med stil: oppdag de fargerike Apex-bordlampene fra HAY!

8. desember 2023
Gamle klassikere med stil: oppdag de fargerike Apex-bordlampene fra HAY!
Den britiske designeren John Tree har tatt den arketypiske, klassiske bordlampen og kombinert den med en moderne fargesans for å skape en spennende og eksklusiv lampekolleksjon med klassiske kjennetegn og en annen følelse enn tradisjonelle bordlamper, i den nye bordlampen som har blitt til serien Apex. Med sin elegante ramme i krom og sine slående takmodeller er Apex-serien et umiddelbart gjenkjennelig og eksklusivt verk av funksjonell designkunst.

Takket være sin enestående allsidighet og anvendelighet kan serien tilpasses et bredt spekter av bruksområder

Serien består av bord- og gulvlamper i ulike design, alle i en rekke vakre farger - fra nøytrale toner til dempede pastellfarger og rike toner - som gir et fantastisk resultat. Lampeskjermen er blanklakkert og kan roteres 360 grader for å justere lysets retning, noe som gir en enestående fleksibilitet i lysdesignet. Armaturen leveres med et lite standardsett (E14 LED) som passer til en rekke ulike lampemodeller. Det fleksible dekselet gir mulighet til å velge mellom effektiv direkte downlighting til bordet og indirekte belysning ved å dreie dekselet for å rette lyset mot veggen eller oppover for å spre lyset og utfylle den generelle belysningen.

Siden Apex-kolleksjonen består av mange forskjellige bordlamper og armaturer, kan den tilpasses ethvert miljø og interiør. Bordlamper kan plasseres på kontoret eller soverommet, mens skruelamper enkelt kan skrus fast på et bord, en hylle, en bokhylle eller andre steder der det er behov for sterkt lys.

Se hele Apex-serien her.