Tidløs klassiker i smart, trådløs versjon - Haipot bærbar bordlampe fra DybergLarsen

8. november 2023
Tidløs klassiker i smart, trådløs versjon - Haipot bærbar bordlampe fra DybergLarsen
Da den danske designeren Frank Kerdil gikk sammen med stylisten Anette Eckmann for å designe Haipot for belysningsprodusenten Dyberg Larsen, ble den vakre lampeserien umiddelbart en klassiker i dansk design. Den enkle silhuetten, de avrundede hjørnene og den monokrome overflaten, som finnes i både nøytrale og mettede fargevarianter, skaper en tidløs designklassiker som ser stilig ut - både i dag, i morgen og om tjue år. Derfor er vi glade for å se flere lampetyper i den elegante Haipot-serien, der moderne og retroinspirerte uttrykk forenes i perfekt balanse. Det siste tilskuddet er den trådløse versjonen av bordlampen, Haipot Table Lamp Portable.

Praktisk tillegg til den stilige designen

Men lampen er også designet med tanke på fleksibilitet og funksjonalitet, siden den ikke har noen kabel, men må lades, slik at du kan nyte den behagelige belysningen i alle rom - til og med ute på balkongen eller terrassen. Den lille metallskjermen har en stor åpning der lyset kan strømme ut i en bred kjegle. Dette skaper et vakkert lysfall som også fremhever den lakkerte lampefoten, slik at den vakre fargeskalaen kommer til sin rett. Bærbare bordlamper finnes i et vell av vakre farger, som du kan se her, slik at du kan velge den varianten som passer best til ditt interiør eller som tiltaler deg mest.

Med den lille bordlampen kan du derfor utfylle Haipot-pendlene dine og skape en ren og designorientert sammenheng i rommets belysningskonsept eller bruke lampen som lykt ute på varme kvelder.

Se den fargerike Haipot-serien fra DybergLarsen her.