Stil og funksjon for ethvert rom - oppdag Poudrier vegglampe fra DCW!

18. mai 2024
Stil og funksjon for ethvert rom - oppdag Poudrier vegglampe fra DCW!
Med en elegant blanding av funksjonalitet og estetikk har den nye vegglampen Poudrier gjort seg fortjent til en plass som et uunnværlig innredningselement i ethvert hjem. Inspirert av den klassiske pudderdåsen har den franske designeren Philippe Nigro klart å skape en lampe som utstråler velvære og stil, og som utvilsomt vil løfte interiøret ditt til et helt nytt nivå.

Poudrier-lampen er mer enn bare en lyskilde; den er en unik opplevelse i seg selv på grunn av den nærmest hypnotiserende åpne- og lukkemekanismen som gjør lampen til et ekstremt fascinerende objekt. I tillegg sørger den innebygde LED-teknologien for et behagelig og mykt lys, perfekt for å skape en avslappende atmosfære i ethvert rom. Her sprer en tykk glassplate lyset jevnt i hele rommet, mens det polerte messinglokket fungerer som en justerbar refleksjonsflate. I tillegg til å være estetisk tiltalende, gjør denne unike lukkemekanismen det også mulig for brukeren å regulere lysintensiteten ved å åpne eller lukke lokket manuelt.

Med en IP44-klassifisering er Poudrier egnet for baderommet eller andre fuktige områder, men den allsidige designen gjør den også ideell for stuer, soverom, ganger eller korridorer, der den fungerer som en praktisk lyskilde så vel som et dekorativt interiørelement som vekker oppmerksomhet og beundring. I tillegg gir den strålende messingfargen og det speilvendte interiøret et streif av eleganse, varme og hygge til ethvert rom den pryder.

Poudrier er mer enn bare en lampe; den er et statement-piece som tilfører både stil og funksjon til ethvert rom. Den blander vintageinspirasjon med moderne teknologi på en unik og elegant måte. Enten det gjelder morgenrutiner på badet eller å ønske gjester velkommen i gangen, er Poudrier det perfekte valget for deg som ønsker å kombinere stil med praktisk belysning.

Se den utsøkte Poudrier vegglampen i messing fra DCW her