Ragna: gulvlampen som kan gjøre alt

17. februar 2024
Ragna: gulvlampen som kan gjøre alt
Hverdagen består av mange situasjoner med mange behov som må dekkes til ulike tider. Derfor er det viktig at de tingene vi har tilgjengelig i hjemmet kan hjelpe oss med de ulike oppgavene. De nye tilskuddene til den eksisterende lampeserien Ragna fra Lindby er et godt eksempel på funksjonell design som er spesielt utviklet for å dekke alle de behovene som oppstår i løpet av dagen. Samtidig har lampen et vakkert eksteriør med en elegant estetikk og en behagelig lyseffekt, slik at du har et vakkert designobjekt som kan forskjønne interiøret både når den er slått på og av.

Gulvlampens grasiøse form minner om en blomst i blomst. Lampen har en solid sokkel og en matchende ramme som fås i svart og nikkelfinish. Den øvre delen av ensemblet prydes av en oppadvendt glasskjerm med et naturtro alabasterutseende og vakker marmorering på overflaten. Dette er imidlertid ikke den eneste lyskilden: Som en spesiell funksjon har Ragna også en ekstra skjerm i matchende design montert i midten av rammen.

Toppskjermen vender oppover og avgir derfor et vakkert og diffust opplys som skaper et harmonisk motlys og kompletterer den generelle belysningen i rommet. Det såkalte uplight-lyset er populært fordi lyset virker mye mykere enn downlight og sprer seg lenger ut i rommet. Den nedre lampeskjermen er montert på rammen og kan brukes som leselampe, da den er utstyrt med to bøyeledd slik at du kan justere skjermens posisjon og dermed endre lysets retning, til dette formålet er lampen utstyrt med en liten stang for finjustering.

Begge lyskildene er utstyrt med energieffektivt LED-lys og kan betjenes separat med hver sin bryter. Bryterne har også en dimmefunksjon som gjør det mulig å justere lysstyrken trinnløst. Du finner hele den vakre og funksjonelle lampekolleksjonen her.