FLOS STORIES: Belt Fabric Pendellampe i ny, energieffektiv modell!

25. januar 2024
FLOS STORIES: Belt Fabric Pendellampe i ny, energieffektiv modell!
Gjør deg klar for en ekstraordinær lysopplevelse med det nyeste tilskuddet til Flos-familien - Belt Fabric Pendant. Bli med på en reise gjennom estetisk minimalisme og overraskende design, der hvert enkelt element er nøye utvalgt av de visjonære designbrødrene Ronan & Erwan Bouroullec.

Se for deg et lysverk der organiske former møter stramme linjer og skaper en symfoni av bevegelse og form. Belt Fabric Pendant er mye mer enn bare en lampe - det er et kunstverk. Inspirert av lærreimer fra hesteverdenen, forvandler lampen den tradisjonelle ideen om belysning ved å skjule ledningene i et smidig tekstilbelte som elegant slynger seg ned fra taket.

I tillegg til å være et vakkert designelement i interiøret, byr denne unike pendellampen også på eksepsjonell funksjonalitet. Belt Fabric Pendant er fleksibel og kan formes etter dine behov og preferanser. Fra å danse fritt i rommet til å følge arkitekturen på ukonvensjonelle måter, klarer denne lampen å skape en fortryllende atmosfære i ethvert rom.

Belt ble introdusert for første gang i 2020, og i dag har de utvidet sortimentet med et utvalg nye, klimavennlige tekstiler i fargene olivengrønn og kobberbrun, som utvilsomt vil passe perfekt til din personlige stil og dine innredningsbehov. Uansett om du foretrekker det klassiske utseendet til lær eller det moderne uttrykket til stoff, finnes det en Belt Fabric Pendellampe for deg.

Med sin banebrytende design og eksepsjonelle funksjonalitet ble Belt Fabric Pendant tildelt den prestisjetunge Compasso d'Oro ADI-prisen i 2022. Denne anerkjennelsen for miljøbevissthet og originalitet er bare enda et bevis på Flos' engasjement for innovasjon, håndverk og design i verdensklasse.

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve den ultimate kombinasjonen av skjønnhet og funksjon. Gjør Belt Fabric Pendant til din neste belysningsinvestering, og la hjemmet ditt skinne med uovertruffen eleganse og stil.

Finn de to enestående Belt Fabric-pendlene her.

Originaltekst av FLOS i FLOS STORIES.