Kvalitetsdesign i både form og funksjon: Den elegante Arp-pendelen fra DybergLarsen er nå også tilgjengelig som lysekrone!

22. februar 2024
Kvalitetsdesign i både form og funksjon: Den elegante Arp-pendelen fra DybergLarsen er nå også tilgjengelig som lysekrone!
Oppnå den perfekte balansen mellom form og funksjon med Arp 6 Chandelier fra DybergLarsen. Lysekronen er en investering i både estetikk og komfort, og skaper vakker belysning og et stilfullt innslag i interiøret. De seks matchende lampeskjermene har alle en kompakt form med myke kurver og er laget av glass med en fascinerende røykfarget overflate som gir lampen et kjølig og moderne uttrykk som står godt til den svarte rammen.

Det nøytrale fargevalget bidrar også til lampens allsidighet, noe som gjør den til en lyskilde som passer i mange ulike interiørstiler. Det røkte glasset er ikke bare et estetisk valg, men gir også et diffust lys når lampen er slått på. Samtidig er lampeskjermene åpne i bunnen og gir dermed også et direkte nedadrettet lys. Denne kombinasjonen gjør Arp-lysekronen ideell både til spisebordet og som midtpunkt i stuen. Lampeskjermene sitter to og to i rekker som er forskjøvet i forhold til hverandre for å oppnå en bred lysspredning. Dette gir lampen en asymmetrisk profil som, sammen med den mørke fargen og det enkle designet, gir den en utpreget moderne estetikk som lett kan kombineres med moderne interiør.

Denne vakre designen er en forlengelse av Arp-serien, som består av pendler og vegglamper i flere modeller. Alle Arp-lampene kjennetegnes av samme runde, kompakte skjerm og enkle design. Lampen fås også som lysekrone med tre armer og skjerm i hvitt opalglass.

Se hele Arp-serien her!.