Søren Ravn Christensens fantastiske design Asteria er nå tilgjengelig som vegglampe.

12. februar 2024
Søren Ravn Christensens fantastiske design Asteria er nå tilgjengelig som vegglampe.
Den populære og nå allestedsnærværende lampeserien Asteria fra det danske designermerket Umage skaper en perfekt balanse mellom funksjon og eleganse. Asteria er utviklet av den danske designeren og grunnleggeren av Umage, Søren Ravn Christensen, som har skapt lampen i skjæringspunktet mellom design, teknologi og håndverk. Hvis du er nysgjerrig på Søren Ravn Christensens originale design, kan du finne flere av hans vakre kreasjoner her.

Med sitt spesialdesignede LED-panel og minimalistiske eksteriør har Asteria en tidløs appeal som aldri vil gå av moten. Serien kjennetegnes av en puristisk enkelhet. Det skiveformede lampehodet er fritt for detaljer og samtidig bredt i sin utforming, noe som bidrar til å sikre en bred belysning og samtidig gir lampen et iøynefallende uttrykk som sier mye med få ord.

Finn hele Asteria-serien her.

Et funksjonelt tillegg til det velkjente designet

Men nå lanseres Asteria som en vegglampe som fortsatt har alle kvalitetene som kjennetegner den opprinnelige lampen. Vegglampen har det samme detaljreduserte utseendet og den rene formen, og den vakre messingfinishen som kjennetegner stativet på de andre Asteria-lampene går igjen i vegglampen. Lyskilden er en innebygd LED-modul som til tross for det beskjedne strømforbruket gir effektiv og vidtrekkende belysning. Lyset har en vakker varmhvit fargetone (2700K) og en høy CRI-verdi (>90), noe som sikrer at fargene i rommet gjengis svært nøyaktig. Lyset skinner nedover i et direkte downlight. Lysretningen kan imidlertid justeres ved at rammen kan svinges fra side til side. En diskret knapp på lampeskjermen gjør det mulig å justere lysintensiteten, slik at du med Asteria vegglampe alltid får den belysningen som passer til dine individuelle behov og formål.

Vegglampen finnes i to forskjellige størrelser, og hver av dem fås i en rekke flotte farger. Se Asteria Wall Light i alle sine flotte varianter her.