Perfekt belysning med Ghost-armaturen fra 101 Copenhagen.

29. november 2023
Perfekt belysning med Ghost-armaturen fra 101 Copenhagen.
Det danske designmerket 101 Copenhagen har lagt til mange vakre belysnings- og interiørelementer i sin nye kolleksjon, deriblant den hypnotisk moderne Ghost. Den er ideell for deg som elsker moderne minimalisme og har en forkjærlighet for abstrakt kunst. Takket være den innovative lysteknologien, det enkle utseendet og den uttrykksfulle enkelheten passer Ghost til alle moderne rom og interiører.

I likhet med hele kolleksjonen er Ghost designet av den danske designduoen Christian Sofus Hansen og Tommy Hildal, som også er hoveddesignerne bak 101 Copenhagen. Tommy Hildal har mange års erfaring fra motebransjen før han startet sin karriere som interiørdesigner. Sentralt i arbeidet hans står en interesse for materialer og prosessen der de blir til kunstverk, noe som gjenspeiles i alle Hildals gjennomtenkte design. Christian Sofus Hansen har studert arkitektur og design ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og er ekspert på å kombinere tradisjonell design med moderne teknologi og produksjonsmetoder. Siden 2015 har de to designgeniene jobbet side om side på en rekke imponerende interiørprosjekter. Andre design av Christian Sofus Hansen og Tommy Hildahl finner du her.

Ghost-armaturens slående grafiske design er basert på minimalismens kunst, og kombinerer belysning og skulptur i et slående design med et banebrytende preg. I stedet for konvensjonelle armaturskjermer og lyskilder er Ghost en iøynefallende armatur med et abstrakt, vridd mønster som utgjør hele armaturhodet. Den består av et hvitt akrylrør med en LED-lyskilde bak som lyser opp hele strukturen når armaturen slås på. Den innovative armaturen er tilgjengelig i to forskjellige størrelser med hvert sitt hypnotiske lysmønster.

Mer her