Dekorer uteområdene dine med de nye Nui Utendørslampene fra Luceplan!

13. februar 2023
Dekorer uteområdene dine med de nye Nui Utendørslampene fra Luceplan!
Ser du etter en dekorativ og funksjonell belysningsløsning for uteområdene dine? Da har vi gode nyheter! I 2023 kan vi se frem til mange spennende nyheter fra de beste merkene over hele verden, og heldigvis larLuceplan oss ikke vente altfor lenge! Allerede nå kan du finne flere av deres siste lanseringer her i butikken – inkludert de nye Nui-utendørslampene!  

I samarbeid med designstudioet Meneghello Paolelli har Luceplan nettopp introdusert fire nye utendørslamper under navnet Nui. I 2021 ble Nui for første gang introdusert i form av oppladbare bordlamper under navnet Nui Mini. Nå har de valgt å utvide serien med en rekke sofistikerte utendørslamper, inkludert både vegg- og gulvlamper, som vil gi uteområdene dine et sjarmerende og storslått preg.  

De siste Nui-lanseringene er preget av forholdet mellom de to sylindriske komponentene, som samhandler med hverandre og skaper en unik symbiose, balanse og dynamikk, som til sammen fullfører lampen vakkert. De to delene av lampen finnes i fire forskjellige varianter og sammensetninger, så du har muligheten til å velge akkurat den lampen som matcher dine uteområder perfekt! Felles for alle variantene er at den øverste delen av lampen skjuler den integrerte LED-lyskilden som gjør at den sender ut et direkte lys i de nærliggende omgivelsene. Den nederste delen av lampen fungerer derfor som støtte for den øverste kulen, og blir dermed en slags diffuser, som sikrer at det nedoverrettede lyset spres på en myk og behagelig måte. Du kan også dimme lyset i Nui-lampene, slik at du kan sette riktig belysning og stemning etter ditt behov og humør.  

I tillegg er Nui-lampene laget av et lysegrått betongmateriale, som gir litt ekstra spiss og karakter til lampen og i tillegg gjør den ekstremt bemerkelsesverdig. De fire forskjellige Nui-modellene kan brukes på en mengde ulike måter for å gjøre uteområdene dine mer personlige på en ukonvensjonell og ikke minst dekorativ måte. Her kan du enkelt plassere en enkelt Nui-lampe for seg selv på terrassen, i hagen eller ved hoveddøren, men du kan også med fordel kombinere de forskjellige modellene og dermed skape et unikt og gjennomgående designuttrykk som utvilsomt vil fange oppmerksomheten til dine gjester.  

SE DE FLOTTE NUI UTENDØRSLAMPENE FRA LUCEPLAN HER