Ikonisk Louis Weisdorf-design i ny nyanse – Les mer om den nye Multi-Lite-pendelen og -bordlampen fra GUBI

2. februar 2023
Ikonisk Louis Weisdorf-design i ny nyanse – Les mer om den nye Multi-Lite-pendelen og -bordlampen fra GUBI
Er du på utkikk etter et ikonisk design i en frisk, ny farge som vil sette et ekstra piff til boliginnredningen din? Da har vi veldig gode nyheter! Designfirmaet GUBI har faktisk introdusert hele TO nye lamper i Multi-Lite-serien, herunder en bordlampe og pendel som bærer preg av det velkjente designet bare i en tidløs, unik og attraktiv fargekombinasjon.  

Den første Multi-Lite-lampen ble designet i 1972 av den kjente danske arkitekten og industridesigneren, Louis Weisdorf, som klarte å skape en lampe som representerte ’den gylne æraen’ innen dansk design i tillegg til å reflektere designerens forsøk på en mer mangfoldig estetikk! Multi-Lite ble en hit på tvers av generasjoner og nasjoner, noe som også må være årsaken til at serien bare har vokst seg større og større med årene i ulike unike fargekombinasjoner, modeller og størrelser – og i 2023 utvides serien igjen!  

Denne gangen får den klassiske lampefamilien to nye medlemmer i en ny, tidløs og moderne fargefinish kalt Desert Sage, som er vakkert supplert med de pene, varme messingdetaljene. Desert Sage dekker over en unik grønn nyanse, som både er estetisk tiltalende for øyet, gir lampene et overdådig preg og klarer å skape en rolig og behagelig energi i hjemmet. Grønnfargen kombineres med den vakre messingen, som gir lampene et koselig, innbydende og varmt preg som smitter over på resten av omgivelsene, spesielt når lyset er på i lampene. Desert Sage er en mild, organisk og allsidig farge som både klarer å gi plass til de øvrige nyansene i interiøret ditt og tar en mer fremtredende og bemerkelsesverdig rolle i innredningen din.  

Akkurat som de andre Mulit-Lite-lampene kjennetegnes også den nye pendelen og bordlampen av den unike og funksjonelle lampeskjermen, som består av en metallring, tre sylindre og en rekke roterende skjermer som sprer et mykt, behagelig og ikke minst blendfritt lys, som du også har mulighet for å vinkle og sikte i ønskede retninger med en enkel justering.  

De nye Multi-Lite-lanseringene i Desert Sage kombinerer ikonisk, tidløst design med en moderne fargetone som utvilsomt vil pryde innredningen din i mange generasjoner!

Finn både den nye bordlampen og pendelen i fargekombinasjonen Brass/Desert Sage her!

SE DEN KOMPLETTE MULTI-LITE-KOLLEKSJONEN HER