Stilren enkelhet fra New Works – Opplev de nye Brolly Portable-bordlampene!

16. februar 2023
Stilren enkelhet fra New Works – Opplev de nye Brolly Portable-bordlampene!
Den bærbare bølgen har rullet over designverdenen, og den er i den grad kommet for å bli. Det er derfor en stor glede å introdusere en av de siste lanseringene fra New Works her i butikken, som nettopp er et bærbart design som du kan ta med deg overalt; nemlig Brolly-bordlampene!  

New Works ble etablert i 2015 av Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik, da de hadde et ønske om å skape et designhus hvor det skulle være rom for nye, kreative eksperimenter – et sted for nye verk. Sammen med et nøye utvalgt team presenterer det danske designselskapet en kolleksjon som hyller det gamle og det nye, det lyse og det mørke og ikke minst den sterke skandinaviske tradisjonen med utsøkt håndverk, materialitet kombinert med moderne former, som også kommer til uttrykk med de nyeste Brolly Portable-bordlampene.  

Knut Bendik Humlevik er den kreative designeren hos New Works, og det var nettopp den norske ildsjelen som tegnet de første linjene til Brolly-bordlampene i 2021. Brolly hyller de enkle, geometriske formene med sin slanke ramme og koniske lampeskjerm laget av børstet stål, som gir den et tidløst, strømlinjeformet og rustikk utseende som vil fungere som en bemerkelsesverdig detalj i enhver boliginnredning.  

Brolly er også tilgjengelig i to farger, inkludert Beige og Steel Black, slik at du fritt kan velge den nyansen som matcher din stil best. I tillegg kan du plassere den nydelige bordlampen akkurat der den passer deg, da den ikke er begrenset av verken ledning eller stikkontakt, slik at du enkelt kan flytte den rundt etter dine skiftende behov. Derfor kan du også enkelt ta den med en tur på terrassen en sensommerkveld, når du kanskje trenger litt ekstra koselig belysning. Brolly kan også dimmes i tre nivåer på toppen av lampeskjermen, noe som gjør den enkel å bruke og lar deg stille inn lysstyrken perfekt etter dine behov. Lampen har også en lystid på opptil 15 timer av gangen, avhengig av hvilken lysstyrke du bruker, deretter kan du lade den igjen ved hjelp av en magnetisk ladekabel, som du skal monterer under foten av lampen, slik at du kan fortsette å bruke lampen mens den lades.  

SE DE FLOTTE BROLLY PORTABLE BORDLAMPENE FRA NEW WORKS HER