Skandinavisk enkelhet fra Belid – Se Boo hagelamper og utendørsvegglamper!

16. januar 2023
Skandinavisk enkelhet fra Belid – Se Boo hagelamper og utendørsvegglamper!
Har du behov for enkel, estetisk og funksjonell belysning til uteområdene dine? Da har vi gode nyheter! For allerede nå kan du hos Lampemesteren finne både tre nye hagelamper og vegglamper i et minimalistisk og moderne design fra det svenske belysningsmerket Belid.  

Siden 1969 har Belids sortiment vært karakterisert av innovasjon, lidenskap, utsøkt håndverk og ikke minst høy kvalitet, som betyr at produktene deres kan pryde i boliginnredningen i flere generasjoner, noe som også har gjort Belid til en av Skandinavias største belysningsprodusenter.  

I samarbeid med designer Thomas Sandell lanserte Belid høsten 2022 en rekke utendørslamper som vil pynte opp alle typer uteområder. Dette inkluderer nå både hagelamper og vegglamper i tre forskjellige farger, inkludert Black, Rust og Graphite, som hver gir et unikt estetisk preg til omgivelsene de pryder.  

Du kan bruke de forskjellige Boo-utendørslampene på en mengde forskjellige steder i uteområdene dine, hvor din Boo utendørs vegglampe ser bra ut på hver side av inngangsdøren, ved garasjen eller på terrassen, hvor du også kan inkorporere de unike hagelampene som bærer samme preg med deres enkle, myke og avrundede design.  

Den unike lampeskjermen gir også klar, direkte belysning i de nærmeste omgivelsene, som du kan forsterke ved å kombinere flere Boo-lamper sammen – og kanskje til og med i ulike nyanser! Uansett hvordan du velger å bruke Boo-lampene dine, er du garantert et estetisk og gjennomgående designuttrykk, som skaper iøynefallende så vel som vakker belysning, slik at du lettere finner frem når mørket har senket seg.  

SE HELE BOO-SERIEN FRA BELID HER