Forskjønne badet ditt med den vakre baderomslampen fra DCW éditions: Poudrier Wall Light!

18. mai 2023
Forskjønne badet ditt med den vakre baderomslampen fra DCW éditions: Poudrier Wall Light!
Vi kjenner alle det klassiske uttrykket: å gå ut for å pudre nesen. I dette tilfellet har den franske designeren Philippe Nigro tatt det et skritt videre og laget en baderomslampe som imiterer den søte pudderpuff-metaforen.

Den vakre Poudrier Wall Lamp fra DCW éditions er ikke bare en vakker og dekorativ lyskilde, men kan også brukes som et speil: for å forsterke likheten med en pudderdåse er lampen utstyrt med et lokk som er skinnende på innsiden slik at du kan reflektere deg selv i den. Lokket er laget av stål og har fått en vakker messingfinish, noe som gir et snev av klassisk eleganse til den allerede raffinerte designen. Lokket er montert på et hengsel slik at det kan roteres og dermed lar deg regulere lysets intensitet. Ved å henholdsvis åpne og lukke lokket kan du derfor kontrollere om du vil ha et praktisk, direkte lys eller en myk indirekte glød som er perfekt for avslapning og velvære om kvelden.

Lyskilden er en innebygd LED-modul som er skjermet av en glassdiffusor med rillet overflate for å sikre blendingsfri lysfordeling. Med en beskyttelsesklasse på IP44 er lampen beskyttet mot fuktighet og vannsprut og er derfor utmerket egnet for toaletter, bad eller andre våtrom. Dette vitner om et gjennomarbeidet design, der ikke bare designkonseptet er realisert, men der mulighetene for praktisk bruk også er tenkt inn i alle deler av det vakre designet.

Se Poudrier Vegglampe her