Populær sopp-lampe fra New Works kommer nå som bærbar

6. mars 2023
Populær sopp-lampe fra New Works kommer nå som bærbar
Den høyt elskede Karl-Johan, som opprinnelig kom som bordlampe og senere som vegglampe og pendel, gis nå ut på nytt i en helt ny bærbar variant. Den lille modellen, som bruker naturlige former for å skape sitt design, ble raskt populær som et organisk preg i alle innredningstyper – og nå blir det endelig mulig å ta lampen med på eventyr.  

Modellen er oppkalt etter og basert på formen til den ettertraktede matsoppen Karl-Johan, og er opprinnelig designet av Signe Hytte. Hun står også bak nye Karl-Johan Portable, og hun kan derfor tilføye enda en designmessig genistrek til sin store portefølje, som i tillegg til New Works huser designflaggskip som &tradition, Norm Architects, Mazo og CACHÉ.

Den lille formen med det myke designspråket er blitt forsterket, og den vann- og støvtette lampen er nå mer enn sterk nok til å kunne tåle selv det verste været uterommet har å by på. Du kan derfor trygt ta den med på eventyr. Karl-Johan Portable har en IP-verdi på 65 og en slagfasthet på IK10.  

Batteriet som gjør lampen bærbar holder strøm i opptil 22 timer når lampen er fulladet og tent med lavest lysstyrke. Når Karl-Johan går tom for strøm, lades den raskt opp på 3 timer. Lampen slås på ved å vri på lampehodet, og ønsker du å endre lysstyrken gjøres dette enkelt med tre-trinns dimmeren som styres med et trykk under lampen. Dimmefunksjonen har et minne, og lampen kan derfor huske hvordan den sist ble tent når du slår den på igjen.  

Karl-Johan Portable kommer i fire spennende farger; Cold Black, Light Grey, Ochre Yellow og Earth Red; og derfor er det garantert en modell som passer til ditt hjem. Lampene er laget av en kombinasjon av PE- og ABS-plast, og lampehodet imiterer opalisert glass, slik at du aldri blir blendet når du bruker Karl-Johan. Den innebygde lyskilden er en 0.75W LED-pære som lyser med en lystemperatur på 2700 kelvin og en lumen på 160 lm.  


Se Karl-Johan Portable her!