Klassisk og enkelt design fra Muuto // Se de nye Top Pendler her!

17. november 2022
Klassisk og enkelt design fra Muuto // Se de nye Top Pendler her!
Leter du etter et enkelt og stilrent design som både gir godt, direkte lys og ser pent ut på kjøkkenet eller over spisebordet? Da har vi virkelig gode nyheter! Det danske designhuset Muuto har nemlig skjemmet oss bort med intet mindre enn 16 forskjellige pendler i et klassisk design som kan pryde i enhver boliginnredning.  

Muuto er et dansk designselskap som er forankret i den skandinaviske designtradisjonen, som kommer til uttrykk gjennom estetikken, funksjonaliteten, håndverket og det ærlige uttrykket som karakteriserer deres sortiment. Muuto betyr ’nye perspektiver’ på finsk, og det er nettopp denne filosofien som kjennetegner Muutos ambisjon om å bringe nye perspektiver til skandinavisk design gjennom fremtidsrettede materialer, teknikker samt kreative ideer. Dette gjør de blant annet i samarbeid med nøye utvalgte designere som tolker deres filosofi og kombinerer sine egne talenter med det kreative teamet hos Muuto – noe som også er tilfellet med et av deres nyeste design; nemlig Top Pendelen.

Denne gangen har Muuto slått seg sammen med det Sveits-baserte designstudioet BIG-GAME og lansert en serie unike og klassiske pendler som med sitt enkle og elegante design kan finne sin rettmessige plass i alle slags former for innredningsstiler. Hos BIG-GAME er arbeidet deres også forankret i enkelhet, funksjonalitet og optimisme, som de klarer å uttrykke gjennom fysiske produkter – og det er i den sammenhengen at de enkle, estetiske og funksjonelle pendlene gjorde samarbeidet mellom Muuto og BIG-GAME til en perfekt match.

Top Pendel er en moderne og enkel tolkning av den arketypiske koniskformede pendelen. Dette designet er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, farger og modeller, så du vil definitivt kunne finne en lampe som passer perfekt til dine behov og din innredning. Felles for alle lampene er den bemerkelsesverdige detaljen øverst på lampen, som holder den kompakte LED-lyskilden, og den karakteristiske lampeskjermen, som er laget av dreiet stål med en dekorativ rulledetalj nederst på skjermen. Du kan bruke din Top-pendel mange forskjellige steder i hjemmet, hvor på kjøkkenet, over spisebordet eller i det mørke hjørnet bare er noen av de opplagte plasseringene. Her kan du både plassere en enkelt pendel for seg selv, men du kan også med fordel kombinere forskjellige Top-pendler sammen på en flott rekke eller i en dekorativ klynge, som i den grad vil skape blikkfang i innredningen din!

Se alle de nye Top-pendlene fra Muuto her