Klassisk og tidløst design fra Please Wait to be Seated | Se Megumi-pendelen her

3. november 2022
Klassisk og tidløst design fra Please Wait to be Seated | Se Megumi-pendelen her
Det er alltid en fornøyelse å finne et elegant og tidløst design til din boliginnredning som kan overleve i generasjoner – og det er nettopp med dette i bakhodet at det danske designselskapet Please Wait to be Seated lanserer alle designene deres, heriblant også den nyeste Megumi-pendel.

Da det unge designselskapet ble grunnlagt i 2014 av tidligere fotograf Thomas Ibsen, var det med mål om å introdusere design som hadde potensial til å bli nåtidens klassikere. For å garantere dette sørget de derfor alltid for å spørre hverandre: ‘kan dette designet i sin helhet bli et langvarig produkt som vi en dag kan gi videre til barna våre?’ Dette er fortsatt en helt spesiell del av designprosessen hos Please Wait to be Seated, og derfor kan det siste tilskuddet til deres portefølje også garanteres som en unik ny klassiker som vil overleve tidens trender og tendenser.  

Megumi-pendelen er designet av Thomas Ibsen, som ønsket å gi et diskret, anerkjennende nikk til estetikken til japanske hengelamper. Megumi er derfor en enkel og elegant glasspendel, som gir et friskt og moderne preg til et ekstremt tradisjonelt lampedesign. Pendelen består av to munnblåste skjermer i opalglass, som kompletteres av et oppheng i enten en fin svart farge som gir lampen et mer moderne og eksklusivt uttrykk, eller i en fin messingfarge som setter et varmt, innbydende og koselig preg på hjemmet ditt.  

I tillegg til å være spesielt estetiske i innredningen, gir de unike opalglasskjermene også en diffus, behagelig og blendingsfri ambient belysning, som passer perfekt i stuen, over spisebordet eller på soverommet, hvor du kan plassere en Megumi-lampe for seg selv eller i kombinasjon med flere, gjerne i forskjellige størrelser i en fin rekke eller i en dekorativ klynge. Megumi-designet er tilgjengelig i to størrelser, slik at du fritt kan velge den modellen som passer perfekt til dine behov!  

Se alle de nye Megumi-pendlene fra Please Wait to be Seated her