Enestående Drop Pendel fra Nemo Lighting skaper blikkfang i boliginnredningen din!

31. oktober 2022
Enestående Drop Pendel fra Nemo Lighting skaper blikkfang i boliginnredningen din!
Har du stor takhøyde i entreen, stuen eller spisestuen og trenger et praktfullt design for å imponere venner og familie og kanskje til og med deg selv – da har vi spennende nyheter! Det italienske lysselskapet Nemo Lighting har nemlig lansert en ny, overdådig pendel i samarbeid med den japanske designeren Arihiro Miyake.  

Nemo Lighting ble grunnlagt i 1993 i Milano av Franco Cassina og eies i dag av Frederico Palazzari. Selskapet har oppnådd verdensomspennende suksess med sitt eksklusive utvalg, som inkluderer både ikoniske mesterverk fra anerkjente, etablerte designere, og nye designklassikere fra nåtidens designere, hvor den talentfulle Arihiro Miyake også er blant de utvalgte.  

Gjennom samarbeidet med Nemo Lighting har Miyake designet flere unike produkter som har skapt nye paradigmer innen belysningsverdenen. Dette er absolutt også tilfelle med hans nyeste Drop Pendel, som er en sofistikert lysekrone med klare, rene linjer som er vakkert kombinert med en ekstremt stringent, strømlinjeformet og ikke minst slank aluminiumsstruktur som avgir et diffust, behagelig og blendfritt lys. Den unike aluminiumsstrukturen har også et lett og svevende uttrykk, som støttes av de integrerte LED-lyskildene, som sørger for en eksepsjonell belysning i tillegg til lampens overordnede letthet. Lampen har også 2700 Kelvin, som gjør at den sprer en varm hvit lysfarge i rommet, som utvilsomt vil skape en hyggelig og varm atmosfære i omgivelsene. Med denne Drop-pendelen får du ikke bare en funksjonell belysningskilde, men i den grad også et unikt, overdådig og bemerkelsesverdig innredningselement som vil dekorere interiøret ditt utrolig vakkert!  

Kjøp den nye Drop Pendel fra Nemo Lighting her