Hverdagen frosset i harpiks – Se Selettis Daily Glow her!

26. januar 2022
Hverdagen frosset i harpiks – Se Selettis Daily Glow her!
Når Seletti presenterer noe nytt, er det som regel med et stort glimt i øyet og rikelig med humor. Det italienske selskapet, som alltid ser ut til å se verden fra en annen vinkel enn resten av oss, står bak et spredt spekter av fantastisk sprø lamper – lamper som inkorporerer popkunst, holdning, humor og originalitet, og ofte ignorerer og bryter med designtradisjonen og alt som er typisk… og den nye Daily Glow-serien er intet unntak!

Serien hyller hverdagsobjekter, fryser dem fast i tiden og gjør dem om til funksjonelle skulpturer i epoksyharpiks, før designeren legger til en lyskilde, og dermed redefinerer hva objektet kan gjøre. Serien inneholder blant annet en tube med tannkrem, en såpedispenser, en boks tomater, en melkekartong, og som vi har fremhevet her: en boks med sardiner.

Bak Daily Glow står designeren Alessandro Zambelli, som har vunnet både European Consumers Choice-prisen og New York International Gift Fair-prisen. Han har designet et hav av morsomme og innovative produkter for både Seletti og en rekke andre selskaper, og sier han med Daily Glow ønsker å stille ut hverdagsmoro gjennom gjenstandene som befolker hverdagen.

Daily Glow Sardina er en lampe forkledd som en boks med nyåpnede hermetiske sardiner som du kan ta med deg. Lampen er en to-og-lampe som du kan lade med din universelle USB-lader, og som kan skrus opp og ned i lysstyrke. Skal Sardina lyse maksimalt vil den vare i 20 timer – men hvis du kan leve med den lave innstillingen vil sardinboksen vare i hele 120 timer.  

Ta den med deg i vesken for de kveldene når solen sniker seg ned under horisonten før moroa er over – eller la den bo som et humoristisk og stemningsfullt kick i innredningen din. Den trådløse tilnærmingen gjør det enkelt å plassere lampen i innredningen, selv der det ikke er støpsel.

Hele Daily Glow-serien er i likhet med sardinene skapt med et humoristisk glimt i øyet, og kan løse forskjellige oppgaver i innredningen. Er du ikke ute etter en to-go-lampe som sådan, kan vi anbefale for eksempel Daily Glow Milk, som er en melkekartong der lyset helles ut av åpningen – eller kanskje tannkremtuben Daily Glow Toothpaste, som følger samme konsept.

Du kan se hele vårt Seletti Daily Glow-sortiment her!