Tid for en ny ever>>green<< i hjemmet - Se de nye Tom Rossau-lampene her

7. juli 2022
Tid for en ny ever>>green<< i hjemmet - Se de nye Tom Rossau-lampene her
Så er det tid for å bringe sommeren og naturen med inn i hjemmet med en ny fantastisk flott lampe fra det danske designmerket Tom Rossau. Denne gangen er det med en flott fargetilføyelse til TR5-serien, – Birch Green – som er universelt knyttet til naturen og representerer en følelse av vekst og fornyelse, som garantert vil skape en dynamisk og koselig atmosfære i hjemmet ditt.  

Siden 2005 har den danske designeren Tom Rossau stått bak en lang rekke skulpturelle og ikoniske lamper, som oppstår fra synergien mellom geometri, materialer og naturlig og kunstig lys. Dette har resultert i mange unike belysningskilder, som lett kan stå alene i det naturlige dagslyset og fremstå som helt magiske når formene og materialene belyses innenfra etter at mørket har senket seg.  

Dette er selvsagt også tilfellet med de nye TR5-lampene, som alle kommer i den vidunderlige Birch Green-nyansen, som, foruten å være en trendy farge, også tilfører en helt spesiell dybde og harmoni til ethvert rom den pryder. Nyansen kan derfor også passe inn i alle slags innredningsstiler, hvor fargen og formen vil skape blikkfang.  

TR5 er en funksjonell og skulpturell lampe som, i tillegg til å være en av hans første lamper, også er blitt til en av hans mest ikoniske. Dette skyldes blant annet at TR5 er et uttrykk for utsøkt håndverk og autentisitet som går opp i en høyere enhet, som plasserer lampene på øverste hylle. Serien er i konstant utvikling og består i dag av både pendler, gulv-, bord- og vegglamper, som har blitt produsert i forskjellige materialer og farger gjennom årene, noe som gir rikelig mulighet til å finne den perfekte matchen til akkurat ditt behov og din innredningsstil.

Uansett plassering i hjemmet, klarer den åpne strukturen i lampen å gi en fortryllende spredning av lyset, samtidig som lyskilden forblir skjult bak lamellene, slik at du og dine gjester ikke blir blendet av dens behagelige glød.  

Se hele TR5-serien fra Tom Rossau her