Kvalitetsdesign i godt håndverk – Warm Nordic er endelig på Lampemesteren!

24. mars 2022
Kvalitetsdesign i godt håndverk – Warm Nordic er endelig på Lampemesteren!
Det er med stor glede og fornøyelse at vi hos Lampemesteren.no nå kan ønske varmt velkommen til det danske designmerket Warm Nordic. Frantz Longhi grunnla Warm Nordic fordi han ønsket å bygge bro mellom fortiden og nåtiden i den skandinaviske designhistorien, og dermed dyrke den nordiske estetikken med danske og internasjonale designere med samme lidenskap. Det ble en hjertesak for Longhi, som hadde en ambisjon om å fremheve den skandinaviske stilen og dens varme, atmosfære og estetikk gjennom et håndplukket univers av skandinaviske designklassikere.

Frantz Longhi hadde i mange år samlet skandinavisk design, og dekorert en rekke Kähler-restauranter med sine auksjonsfunn fra 50- og 60-tallet, som dessverre ikke lenger var i produksjon – og det var her han fikk ideen. Han tok kontakt med familiene til de opprinnelige arkitektene og designerne, og opplevde en enorm støtte til å gi de ikoniske designene nytt liv i Warm Nordic. Derfor er Warm Nordic-møbler, som opprinnelig er skapt av designere som Svend Aage Holm Sørensen eller Hans Agne Jakobsson, blitt gjenskapt i godt håndverk, i moderne farger og materialer av høy kvalitet, slik at klassiske design kan finne sin plass i alle innredningsstiler.

I dag samarbeider Warm Nordic både med familiene til de gamle designerne og med en rekke nye danske og internasjonale designere som tilfører unike og utsøkte design til Warm Nordic-universet gjennom godt håndverk, nye farger og former med tydelig referanse til de elskede klassikerne. Warm Nordic har derfor lansert to kolleksjoner, herunder Classic- og Contemporary Collection, som begge viser kvaliteten på skandinavisk design og dens uavhengighet fra tid og generasjoner. Med Warm Nordic kommer du inn i et univers av kvalitetsdesign i godt håndverk og friske farger med nordisk kant, som garantert vil bringe glede til deg og din familie i hverdagen.

Utforsk de skandinaviske designklassikerne og få mye design og kvalitet for pengene med en tidløs og estetisk lampe i innredningen din.

Se vårt utvalg av Warm Nordic-lamper her