Funksjonalitet fra topp til tå – Se Porta-bordlampen fra Normann Copenhagen her!

14. februar 2022
Funksjonalitet fra topp til tå – Se Porta-bordlampen fra Normann Copenhagen her!
”Å utfordre konvensjonelle tankemønstre og gjøre det ordinære ekstraordinært gjennom godt design.”

Slik beskriver Normann Copenhagen deres hovedoppdrag, som har ledet selskapets skute siden 1999 – og med nettopp det ekstraordinære i det ordinære, har de to gründere Jan Andersen og Poul Madsen lykkes i å nå over 80 land verden over med sine produkter.

Selv om selskapet kunne feire 20-årsjubileum i 2019, er de langt fra å gå tom for kreativt drivstoff, og deres nyeste lampe beviser nettopp dette med to streker under resultatet. Derfor er vi stolte over å kunne presentere innovative Porta-bordlampen i vår nettbutikk.

Normann Copenhagen Porta portable-bordlampen er funksjonell og nyskapende belysning. Formen er formet av funksjonen, likevel er lampen enormt vakker – og samholdet mellom lampens egenskaper og design skaper et formidabelt uttrykk i en kombinasjon av nordisk eleganse og den industrielle stringente tilnærmingen til design.

Alt er tenkt på med Porta. Den avlange skjermen har sin karakteristiske form, slik at lampen kan plasseres i bokhyller og vinduskarmer der det er trangt om plassen – og de transportable egenskapene betyr at du ikke trenger å tenke på kabling og ledninger i trange hjørner i rommet.

Porta er, som navnet tilsier, en portabel lampe – og dette er funksjonene som står øverst på listen over de mange funksjoner som gjør lampen smart. Skulle skydekket bre seg og kveldssolen lokke i et hjørne av hagen, trenger du ikke å frykte mørket – og med kraftige batterier som sørger for belysning i 8 timer på full styrke, kan du ha Porta med ut hele natten.

Lampen kan stilles inn på tre nivåer; 100%, 70% og 40%. På de to spareinnstillingene holder Porta spenningen i henholdsvis 24 og 90 timer – og skulle lyset begynne å bli svakt, kan du enkelt lade den med den medfølgende meterlange USB-kabelen.

Bak det elegante designet står danske Simon Legald, som har laget en perlerekke av danske design.  

”Ærligheten i et design gjør det forståelig, og er med på å beskrive produktets funksjonalitet,» skriver han på Normann Copenhagens nettsider – og kaster man et blikk over Porta, blir det tydelig hva han mener. De mange egenskapene til lampen tar førersetet, og designet er skapt rundt dem; fra den hvite akryldiffusoren til lampens sklisikre silikonbasering.

Se Porta Portable i tre vakre nyanser her!