Særpregede design som setter dagsordenen. Ønsk PLEASE WAIT to be SEATED velkommen på Lampemesteren!

12. mai 2022
Særpregede design som setter dagsordenen. Ønsk PLEASE WAIT to be SEATED velkommen på Lampemesteren!
Len deg tilbake og gjør deg klar for en designopplevelse uten like – PLEASE WAIT to be SEATED er endelig på Lampemesteren! Selskapet, som startet i 2014, drives i dag av Thomas Ibsen og Peter Mahler Sørensen – og de har som mål å skape særpregede design som blir til klassikere.

Design i den skalaen kommer man ikke sittende til – men PLEASE WAIT to be SEATED har klart å introdusere helt nye utrykk og stilarter til den danske og internasjonale designindustrien, som garantert vil gå over i historien som nyskapende og med stort klassisk potensiale.

Det danske designselskapet står bak de unikt enkle og annerledes Blooper-lampene som ser ut som om de er sendt fra fremtiden – samt den enormt vakre Podgy-pendelen som, når den henges over et skrivebord, spisebord eller kjøkkenbord, vil skape spenning og stemning i hele rommet rundt den. Proxima-pendelen er et annet eksempel på en nytenkende lampe fra PLEASE WAIT to be SEATED, og et vakkert levende bevis på at PLEASE WAIT to be SEATED virkelig har rettet blikket mot det nye og unike – i tillegg til å skape lamper som setter prikken over i-en på innredningen.

Men av alle settene som PWtbS lager, er det spesielt én lampe som virkelig treffer blink, og som vi gjerne vil fremheve.

Planet-vegglampen


Fire planeter som sirkulerer rundt en lyskilde. Et solsystem til å ha på veggen. I det unike, spennende, mønsterbrytende og helt eksepsjonelt vakre hjørnet finner vi Planet fra PWtbS. Lampen, eller rettere sagt lampeserien, da den finnes i forskjellige farger, omfavner og definerer nettopp stilen som selskapet har.

Selve lampen består av en ramme med en lyskilde i midten. Rundt rammen er det plassert forskjellige skiver av forskjellige materialer, som bryter lyset og gir lampen sin silhuett og form. Skivene består av en stor solid messingskive, en pulverlakkert stålskive og en polert aluminiumskive – selvfølgelig i tillegg til den svarte skiven som dekker over lyspæren. De forskjellige metallene representerer planeter som kretser rundt solen, som selvfølgelig er lyskilden.

Det er mulig å flytte skivene, og derved er det mulighet for å designe ditt helt eget solsystem på en vegg i hjemmet ditt. Det er Mette Schelde som står bak, som tidligere også har designet for blant annet Bang og Olufsen – og hun har også designet den lille Blooper-lampen for PLEASE WAIT to be SEATED.

PLEASE WAIT to be SEATED


Mange vil nok lure på hvor det morsomme og unike navnet kommer fra. De to skaperne sier at de gjerne vil oppsummere sin natur med navnet: En vennlighet og høflighet som kombineres med lune, humor og begge føttene godt plantet på jorden.

Thomas Ibsen og Peter Mahler Sørensen håper at neste gang du står i kø for servering på en restaurant og ser et ”Please wait to be seated”-skilt, vil tenke på selskapet deres.

Se alle de vakre lampene fra PLEASE WAIT to be SEATED her!