Dynamisk design blir nå transportabelt: Se den nye trådløse Kizu-bordlampene her

15. mars 2022
Dynamisk design blir nå transportabelt: Se den nye trådløse Kizu-bordlampene her
Den alltid populære Kizu-bordlampen fra New Works kommer nå i tre smarte trådløse varianter.

Kizu-bordlampen, som første gang ble lansert i 2015, kommer nå tilbake i samme ikoniske silhuett, men uten ledning. Dette gjør den allerede utrolig smarte lampen ekstra smart, og taler direkte inn i den nåværende trenden med bærbar belysning som du kan ha med rundt.

New Works har gjort en rekke oppdateringer av modellen opp gjennom årene, men har alltid beholdt den opprinnelige og etter hvert ikoniske linjen som gjorde Kizu til en moderne klassiker. De to identiske formene som balanserer oppå hverandre gir lampen både dynamikk og balanse – samtidig som funksjonsdualiteten i base og skjerm understrekes av det kontrastrike materialvalget i skjør, følsom plast og sterk marmor.

Den gjenkjennelige formen er uendret i Kizu Portable, i tillegg til USB-C-porten, som kan lade de innebygde batteriene med 10 timers levetid når lampen lyser på full gass – du kan dimme den bærbare versjonen. New Works gjenintroduserer dimmefunksjonen, som enkelt betjenes ved å berøre den elegante innfelte metallsirkelen på toppen av lampen.  

Som med originalen, er det norske Lars Tornøe som står bak lampens design – og den unge designeren, som allerede har både DogA, Red Dot og Designer of The Year trofeer under beltet, forteller at det er nettopp de de enkle geometriske formene som gjør Kizu så ikonisk og lett å gjenkjenne.  

Se samtlige Kizu-modeller her, inklusiv den nye bærbare varianten.