Tom Rossau lanserer nok et unikt design - Se den nye No. 111 Pendel Birch her

22. august 2022
Tom Rossau lanserer nok et unikt design - Se den nye No. 111 Pendel Birch her
Sommeren nærmer seg slutten, men det er heldigvis ikke alle de spennende nyhetene! Det danske belysningsmerket Tom Rossau har introdusert en ny tilføyelse til deres imponerende portefølje. Den nye lampen kjennetegnes som No. 111 Pendel Birch og er nok et lekent og fremtidsrettet design fra Tom Rossaus gjenkjennelige univers, som er preget av lek og bjørkelameller.

Da den autodidaktiske designeren Tom Rossau grunnla firmaet sitt for 15 år siden, var det med en fascinasjon for å leke med former og uttrykk. Siden har en lang rekke ulike design og materialer kommet til, men det har fortsatt med lek og lameller som hjørnesteinen i designstudioet.  

No. 111-pendelen ble skapt med ønsket om å kombinere fleksibilitet og kvalitet, inspirert av Tom Rossaus unike designfamilie, og derfor er denne lampen også laget av de fineste trelamellene. Pendelen er laget av bjørketre, som gjør at man klarer å bringe naturen og et organisk element inn i hjemmet, som også tilfører interiøret en spesiell varme og hygge. De vidunderlige trelamellene sørger samtidig for at lampen lyser opp rommet med en myk og atmosfærisk glød, som setter en koselig, avslappet og innbydende stemning.

Uansett om du har lampen på eller av, fremstår den som et unikt, stilig og dekorativt innredningselement som tilfører en helt spesiell sjarm og varme til rommet som du ikke kan få nok av. Det er også kun fantasien som setter grenser i forhold til plasseringen av dette skulpturelle designet, som du for eksempel kan bruke ved siden av sofaen, over spisebordet eller i de koselige lesehjørnet, hvor det bidrar med et mykt og behagelig lys.

Til tross for det overdådige designet og de elegante, fantastiske kurvene, kan No. 111-pendelen monteres på bare noen få minutter, noe som også gjør den til en brukervennlig lampe som utvilsomt vil utgjøre en stor forskjell for innredningen din!

Finn den utsøkte No. 111 Pendel Birch her!