Ikonisk design fra Louis Poulsen i ny utgave - Se de unike NJP Mini-bordlampene her

27. juni 2022
Ikonisk design fra Louis Poulsen i ny utgave - Se de unike NJP Mini-bordlampene her
Så er det spennende nytt fra danske Louis Poulsen! I 2022 har de igjen samarbeidet med det anerkjente japanske designstudioet Nendo med grunnlegger Oki Sato i spissen for de nye NJP Mini-bordlampene. Dette nye medlemmet av NJP-familien er en redusert utgave av NJP-bordlampen, som er en moderne utgave av en klassisk og fleksibel arkitektlampe, og derfor også kjennetegnet av det runde, myke formspråket.

I 2015 kom de første NJP-lampene på markedet, og med de nye NJP-armaturene har familien blitt enda mer fleksibel. Denne nedskalerte versjonen er også utstyrt med den velkjente åpningen på baksiden av lampeskjermen, som gir mulighet for trinnløs innstilling av det organiske hodet, og sammen med armen som kan rotere 342° på egen fot, blir det enklere for deg å sikte lyset i ønskede retninger. I tillegg avgir det harmoniske lampehodet et sirkulært symmetrisk og nedoverrettet lys, som ikke er blendende for deg og dine gjester. Når lyset slås på, øker lysintensiteten til det når en viss lysinnstilling, og når lyset slås av, tones det stille ut igjen. Det stilige armaturet har også en praktisk innebygget timerfunksjon, som gjør at lyset automatisk slår seg av etter fire eller åtte timer.

Disse nye Louis Poulsen-bordlampene kan plasseres alle steder i det private og offentlige rom, hvor de skaper små øyer av lys på soverommet, stuen og hjemmekontoret, eller på kafeer, hotellrom og i loungeområder, hvor de også klarer å skape en behagelig og beroligende atmosfære. De nye NJP Mini-bordlampene kommer i de klassiske fargene svart, hvit og lys aluminium grå, og er også nå tilgjengelig i en ny varm fargepalett med fargene rosabrun, sart rosa, petroleumsblå og taupe. Alle de syv nyansene gir en tidløs kant til det unike designet, i tillegg til å skape fordypning, hygge og fellesskap, som kan passe inn i enhver innredningsstil. NJP Mini er den perfekte synergien mellom funksjonalitet og estetikk, noe som gjør den til et praktisk og dekorativt innredningselement som utvilsomt vil komplementere din øvrige innredning.

Se alle de flotte NJP Mini-bordlampene fra Louis Poulsen her