Ny bærekraftig designklassiker fra danske Mater - Se den her

25. april 2022
Ny bærekraftig designklassiker fra danske Mater - Se den her
Du må sette deg til rette – for nå kommer det noe lekkert nytt fra danske Mater. De har lansert en rekke estetiske, enestående og ikke minst bærekraftige barstoler som både er herlige å sitte på og å se på. De unike High og Low Stool fra Mater er designet av arkitektduoen Space Copenhagen, og det enkle designet med rene linjer i høy og miljøvennlig kvalitet gjør den uten tvil til en ny dansk klassiker.

Mater er en pioner innen slitesterkt, bærekraftig design, noe som blant annet betyr at hvert eneste materiale som Mater bruker er en hyllest til en bærekraftig tankegang. Så, med utgangspunkt i den danske designtradisjonen, streber Mater etter å endre måten folk tenker på bærekraftigproduserte møbler, for å inspirere designere, arkitekter og forbrukere over hele verden til å endre atferd.  

Mater Barstoler


Mater er den latinske betegnelsen for ’moder’, og siden Mater streber etter å beskytte ’Moder Jord’ for fremtidige generasjoner, må det sies at de lever opp til navnet sitt. Mater ønsker å være et eksempel på hvordan man kan lage langvarige, vakre møbler samtidig som man reduserer miljøavtrykket.  

Dette må sies å ha lyktes for dem nok en gang med denne høyst eksepsjonelle serien med barstoler. Stolene er enten laget av resirkulert aluminium eller FSC-sertifisert eik med ulike vannbaserte overflater, hvor de kommer med et sete av enten resirkulert polyester, biologisk nedbrytbart farget ulltekstil i forskjellige nyanser eller utsøkt skinn. Disse fenomenale materialkombinasjonene gir stolene et eksklusivt og tidløst utseende, som kan brukes både hjemme og til kommersiell bruk. Siden de også kommer i forskjellige høyder kan du også få akkurat den stolen som passer dine behov og din innredning, enten det er til kjøkkenøya, kjellerbaren, stuen eller entreen, vil de helt sikkert kunne integreres i innredningen din, oppfylle dine behov og skape blikkfang og beundring blant gjestene dine.  

Kombinasjonen av det strømlinjeformede designet, det myke, runde formspråket, de unike materialene samt utsøkt håndverk gjør at Low/High Stool aldri vil gå av moten, og kan derfor pryde hjemmet ditt i mange generasjoner.

Se alle de vakre stolene fra Mater her