Tidløs og ikonisk Fritz Hansen-design i ny utgave - Se de utsøkte Junior Serie 7™ Stolene her

25. august 2022
Tidløs og ikonisk Fritz Hansen-design i ny utgave - Se de utsøkte Junior Serie 7™ Stolene her
Gjennom de siste 150 årene har Fritz Hansen formet den danske designtradisjonen i samarbeid med legendariske og revolusjonerende designere og arkitekter som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Hans J. Wegner. Gjennom et unikt samarbeid har de levert en rekke klassiske og ikoniske design, som alle reflekterer en dedikasjon til estetiske, funksjonelle og langvarige møbler av høy kvalitet som kan overleve generasjoner.

Fritz Hansens store designarv inkluderer mange unike og tidløse design som er ikoner i moderne møbelhistorie – og Serie 7™ Stolen designet i 1955 av Arne Jacobsen er en annen del av dette møblet, hvor det også er et av de mest populære i Fritz Hansens stolkolleksjon.  

Stolens unike og klassiske form er tidløs og allsidig og inneholder en helt spesiell personlighet og sjarm som gjør den estetisk tiltalende og dermed egnet for mange ulike interiørstiler. Stolen består av ni lag med presset finér, noe som gir designet en helt spesiell styrke, fleksibilitet og holdbarhet til tross for det slanke utseendet.

Denne nye Junior-utgaven av Serie 7™ Stolen gir barna i familien muligheten til å delta ved spisebordet eller jobbe og leke mer komfortabelt ved bordet i standardhøyde. Denne stolen skiller seg fra resten av serien ved at høyden er endret og det er lagt til en fotstøtte i stålrør på alle fire sider for å oppnå optimal funksjonalitet.

Disse nye Junior-stolene kommer også i TO vakre farger – Evergreen og Burnt Yellow – slik at du fritt kan velge nyansen som passer best til stilen din – og klarer du ikke å velge, kan du med fordel kombinere de to fargene og skape et unikt designuttrykk som får innredningen din til å skille seg ut!

Se den vidunderlige Serie 7™ Stolen i fargen Evergreen her eller finn den i nyansen Burnt Yellow her!