Ekte tysk kvalitet i bærbar versjon - Se de unike Hoop-bordlampene fra Blomus her

19. mai 2022
Ekte tysk kvalitet i bærbar versjon - Se de unike Hoop-bordlampene fra Blomus her
Da kommer tysk kvalitet igjen fra øverste hylle i butikken! Blomus har denne gangen alliert seg med den franske designeren Antoine Rouzeau og skapt den perfekte følgesvennen til både inne- og utendørs bruk.

Blomus har vært et familiedrevet selskap i over 100 år, og de fortsetter å levere eksepsjonell kvalitet og utsøkt håndverk som, kombinert med en tro på materialets ærlighet, formenes renhet og en lidenskapelig tilnærming, har blitt grunnlaget for deres verdensomspennende suksess. Dette kan også beskrives som den perfekte oppskriften på den perfekte interiørdesignen, som må være holdbar og elsket i generasjoner. I den tyske regionen Nordrhein-Westfalden har de derfor alltid hatt et ønske om «å se utover et produkts blotte estetikk og se dets praktiske egenskaper som like viktige» - og i 2022 må det sies at de har lykkes i den grad.  

De har klart å lage en finurlig og funksjonell serie med bordlamper som er like estetiske som praktiske i interiøret. Hoop-serien består av tre bordlamper med et karakteristisk design bestående av en sylinderformet base kombinert med en tynn, oval ring som ser ut som den svever i forskjellige vinkler. Alle tre er laget av aluminium med matt pulverlakk, som du kan få i en rekke flotte farger, som du kan få i akkurat den nyansen som passer best til boliginnredningen din.  

Som noe ekstra lekkert er bordlampene også trådløse, noe som gir deg enda flere lys- og interiørmuligheter. Lampene har også en høy tetthetsgrad på IP54, som gjør at den enkelt tåler vann, støv og partikler både inne og ute, slik at du kan flytte rundt på den behagelige belysningen og ta med den hyggelige belysningen med overalt i og utenfor boligen. De batteridrevne bordlampene lades ved hjelp av en enkel magnetisk forbindelse, med røde og grønne lysfarger som indikerer ladeprosessen. Lampen har også en levetid på opptil 40 timer på én lading, slik at du har rikelig anledning til å nyte den gode og behagelige belysningen fra den ovale ringen, som navnet også refereres til. I tillegg kan du styre dens belysning via den berøringsfølsomme knappen på toppen av lampen, som lar deg velge mellom ulike lysstyrkenivåer, slik at du kan stille inn lyset akkurat etter din smak!

Se alle de flotte Hoop portable bordlampene her