&Tradition lanserer utsøkt Herman Bang-inspirert bordlampe!

8. september 2022
&Tradition lanserer utsøkt Herman Bang-inspirert bordlampe!
Det er lite som slår klassisk, elegant, tidløst og ikke minst holdbart design, som kan pryde i boliginnredningen i generasjoner. Hos designbedriften &Tradition er dette deres utgangspunkt og lidenskap – og høsten 2022 har det resultert i en rekke nye, spennende design, hvor den unike Herman-bordlampen er blant dem.

&Tradition er akkurat som navnet tilsier – et selskap gjennomsyret av tradisjon som omarbeider og relanserer designikoner fra tidligere, kjente designere, samt skaper de siste nye klassikerne med moderne, talentfulle designere som opprettholder selskapets streben etter unike håndverk, holdbarhet, form og funksjon og ikke minst estetikk i alt de introduserer.

Den nye Herman-bordlampen gjenspeiler i stor grad disse kvalitetene med sitt klassiske, stilrene og holdbare design i rike materialer, som vil kle alle typer interiørstiler, fra det tradisjonelle til de mer moderne. Skaperen bak dette unike stykket er Signe Hytte, som i samarbeid med &Tradition har oppkalt bordlampen etter den ikoniske danske forfatteren Herman Bang, som er grunnen til at lampen fungerer som en hyllest til hans kunstneriske arv og levesett.

Lampen er en vakker kombinasjon av rike materialer, heriblant opalglass, marmor og valnøttre krydret med de fineste kromdetaljene, som vakkert fullfører lampens estetiske og nostalgiske uttrykk. Til sammen skaper dette en lampe som på mange måter minner om de unike lampene som sto på pulten til Herman Bang da han skrev sine klassikere.

Du kan trygt plassere denne flotte bordlampen hvor som helst i innredningen din, hvor vinduskarmen, reolen og naturligvis skrivebordet er blant de mest opplagte stedene – og her gir den hvite opalglasskjermen en diffus, behagelig og blendingsfri belysning. Uansett plassering, er du garantert et funksjonelt så vel som dekorativt innredningselement som garantert vil skape blikkfang, beundring og nostalgi.