MENU utvider den populære lampeserien med hele TO lamper - Se de nye Hashira-designene her

23. mai 2022
MENU utvider den populære lampeserien med hele TO lamper - Se de nye Hashira-designene her
Det er en fin dag i butikken! Den bedårende og lunefulle Hashira-lampeserien fra MENU er utvidet med to nye lamper. Designstudioet Norm Architects designet i sin tid Hashira-kolleksjonen for MENU, som et moderne bud på de tradisjonelle japanske rispapirlyktene, hvor resultatet ble en perfekt balanse mellom estetikk og proporsjoner samt minimalisme og personlighet.

Norm Architects ble grunnlagt i 2008, og har siden den gang fokusert på å hente inspirasjon fra normer og tradisjoner innen arkitektur og design, inkludert spesielt de skandinaviske designprinsippene om tidløs estetikk, naturmaterialer og de moderne verdiene ydmykhet og forfinelse.

Det er også basert på disse prinsippene at Norm Architects har skapt et design som kombinerer utsøkte materialer og håndverk, samtidig som det manifesterer estetikk, historie og tidløs minimalisme som vil pryde ethvert rom i enhver interiørstil.

Denne gangen har de nye tilskuddene til serien, som allerede inneholder pendler, bordlamper og gulvlamper, blitt en gulvlampe i en ny versjon og en helt ny vegglampe. Begge lampene er utstyrt med den karakteristiske sylinderformede lampeskjermen, som kjennetegner Hashira-serien. Den nye gulvlampeversjonen skiller seg litt fra den klassiske Hashira-gulvlampen, da den har en høy og spinkel svart pulverlakkert stålbase som løfter lampeskjermen mer fra bakken, og gir lampen et mer opphøyd og luftig uttrykk.

Gulvlampen kan plasseres hvor som helst i hjemmet, hvor spisestuen, entreen eller soverommet bare er noen av de opplagte stedene. Uansett hvor du bruker den, vil den fungere som en dekorativ lyskilde som sprer en følelse av eksklusivitet og letthet. Det samme kan sies om vegglampen, som fungerer godt alene på veggen så vel som i par i stuen eller soverommet, hvor den sprer et fint omgivelseslys.

Både vegg- og gulvlampen er utstyrt med en gjennomskinnelig linskjerm i både den klassiske White og varmere Raw-nyansen, som begge utstråler hygge, avslapping og subtil estetikk, hvor det taktile stoffet også tilfører en håndgripelig mykhet til hele rommet. Den svarte stålbasen og den lyse linskjermen står i flott kontrast til hverandre og setter kant og karakter til enhver boliginnredning. Den håndlagde lampeskjermen sprer også et diffust, mykt og blendfritt lys i alle retninger, og skaper samtidig en koselig og behagelig atmosfære.

Se hele den unike Hashira-serien fra Menu her