Ekstraordinært boligtilbehør fra danske GUBI - Se det her!

6. juni 2022
Ekstraordinært boligtilbehør fra danske GUBI - Se det her!
Det er en stor glede for oss å kunne introdusere et utvalg av utsøkt boligtilbehør fra danske GUBI! Designbedriften ble grunnlagt tilbake i 1967 av ekteparet Bjarke og Lisbeth Olsen, og i dag driver sønnen Jacob Olsen stedet med samme respekt for tradisjon, innovasjon og ikke minst med blikk for deres kjerneverdier, herunder kreativitet, nysgjerrighet og mot til å gå all-in. Dette må også sies å være en av grunnene til at designhuset i dag er kjent for sine nøye kuraterte og intuitivt ikoniske produkter, som klarer å vekke følelser og fortelle meningsfulle historier som gjør dem tidløse og en del av hjemmet i generasjoner på tvers av landegrenser.

Med et sortiment av unike, tidløse og stilrene lamper er det ikke overraskende at GUBIs boligtilbehør bærer det samme preget. Du kan blant annet finne alt fra lysestaker til speil, skåler og unike knaggrekker. Hele sortimentet har et preg av uanstrengt eleganse og eksklusivitet som tilfører interiørdesign sjarm og personlighet som du ikke kan leve uten.

I sortimentet kan du blant annet få tak i den originale Matégot Coat Rack av Mathieu Matégot, som har et funksjonelt og dekorativt design som ble skapt tilbake i 1956, og som i dag fortsatt kan integreres i alle innredningsstiler. Du kan få designet i tre flotte farger, slik at du kan få akkurat den knaggrekken som passer best til din innredning.  Knaggrekken hyller organiske former og letthet, og fungerer som et annerledes og mer spennende alternativ til de uinspirerende knaggrekkene.

Du kan også få fingrene i det overdådige Adnet Mirror, som ble designet tilbake i 1950 av Jacques Adnet, som ble en av de første til å kombinere glass og skinn. Denne interessante sammensetningen gir speilet et rustikk og samtidig elegant utseende, som gjør den attraktiv å ha hengende som en dekorativ del av innredningen, hvor den samtidig gir kant og karakter. Speilet kommer i tre forskjellige størrelser, alle med unike messing- og skinndetaljer, som også gir designet skulpturell verdi til ethvert rom i hjemmet.

Mangler du derimot en enkel og elegant lysestake, så har GUBI også løsningen! De har nemlig samarbeidet med designduoen Space Copenhagen om en lysestake som kombinerer industrielle materialer av polert stål og mørk antikk messing, som gir den et eksklusivt og moderne utseende som kan passe inn hvor som helst i hjemmet. Lysestaken kommer i en samling av fem ulike høyder, som du med fordel kan kombinere, og dermed skape ditt eget unike og personlige designuttrykk.

Se alt det vidunderlige boligtilbehøret fra GUBI her