Få mer ut av din Philips Hue med disse fem kule funksjonene!

24. januar 2022
Få mer ut av din Philips Hue med disse fem kule funksjonene!
De fantastisk smarte smartpærene fra Philips Hue inntar stadig flere nordmenns hjem med god grunn. Den funksjonsrike og elegante smartbelysningen er ekstremt enkel å installere, og på få minutter kan du oppdatere hele lampesamlingen din til det 21. århundre, med lysstyrkekontroll, av/på og mye mer fra telefonen.

Men Hue gjør mer enn du kanskje tror – og hvis du ønsker å få maksimalt utbytte av smartpærene dine, les videre nedenfor!

Multimediesynkronisering

Philips Hue Color kan synkroniseres til både video, spill og musikk. Hue Sync-programmet er tilgjengelig på PC og Mac – og når det er lastet ned kan Hue-lampene følge med på hva som skjer på dataskjermen. På samme måte, hvis du skal ha en fest, kan du få smartpærene til å blinke i takt med musikken, da Philips Hue kan integreres med Spotify på telefonen, og stuen din forvandles til et diskotek på et blunk. Fjernsynet lar seg heller ikke lure, og Philips Hue kan lyse opp i takt med filmen eller serien du liker best – det krever imidlertid en Hue Sync Box eller Hue Play Gradient Lightstrip.  

Morgenlys med gull i munn

Det er ingenting som å våkne til lunefulle solstråler som sniker seg inn over sengen gjennom gardinene på soverommet, og minner oss om at solen er på vei opp – problemet er at med arbeid, barn og ansvar, kan vi ikke alltid time starten dagen med den naturlige starten på dagen.  

Derfor er det flott at du med Philips Hue kan etterligne soloppgangseffekten. Noen få sveip i Philips Hue-appen er alt som skal til – og da er du garantert en jevnere start på dagen!

Lur innbruddstyven med Advance Presence Mimicking

Mange husker sikkert scenen i Alene hjemme, hvor Kevin orkestrerer en falsk julefest med musikk, lys og pappfigurer, for å lure de to innbruddstyvene til å tro at han faktisk ikke er alene hjemme – og dette fjerde tipset er absolutt inspirert av dette.  

Med Advance Presence Mimicking kan Philips Hue-lampene dine slå seg på og av tilfeldig rundt i huset, og vil gi alle skurker inntrykk av at noen er hjemme. Bruk den når du er ute av byen, og akkurat som Kevin vil skremme bort potensielle innbruddstyver – kombiner eventuelt med en pappfigur på robotstøvsugeren for å oppnå full effekt!

Bli ønsket velkommen hjem

I mørketiden hender det ofte at solen går ned før du kommer hjem – og hva er verre enn å famle i mørket etter stikkontakten med hendene fulle av handleposer, barn, nøkler og arbeidsveske? Frykt ikke mer – fordi Philips Hue-appen kan snakke med GPS-en på telefonen din. Be bridgen din om å lyse opp i god tid, og kom hjem til et godt opplyst hjem!

”Hvis dette, så gjør dette”

En av de tingene som gjør Philips Hue utrolig smart, er at de små smarte pærene kan snakke sammen med all verdens andre ting. Dette gjør det mulig å integrere belysningen din med nesten alt du kan tenke deg – og til den oppgaven finnes en rekke verktøy.  

Vi anbefaler IFTTT. Det står for ”If that, then this,” og er en gratis nettside og app som gjør det mulig å få Philips Hue til å reagere på ulike ting og saker. Du kan selv programmere på den intuitive nettsiden – men du kan også bruke andres morsomme programmer: vi anbefaler Make a grand entrance with Philips Hue, som får lampene dine til å rotere farger når du kommer hjem, eller If ISS passes over your location blink all Philips Hue lights, som gir deg en sterk påminnelse når den internasjonale romstasjonen flyr over huset ditt.

Med verktøy som IFTTT kan du utvide Philips Hue-funksjonaliteten hvis du ikke syns de kan nok på forhånd. Vi håper at vi hjelper deg til å få det fulle utbytte av din Philips Hue – eller kanskje har inspirert deg til å kjøpe din første Hue-pære!

Se hele vårt sortiment av Philips Hue her!