NYHET fra UMAGE - Eos Evia- og Esther-skjermer i nye størrelser

4. april 2022
NYHET fra UMAGE - Eos Evia- og Esther-skjermer i nye størrelser
Vi har gode nyheter her på Lampemesteren! For UMAGE har nettopp lansert de estetiske, unike og bærekraftige Eos Esther- og Evia-lampeskjermene i en ny, flott størrelse. UMAGE er et dansk designmerke som er stolte av å gjøre sitt absolutt beste hver dag for å skape eksepsjonelle design med en bærekraftig kant. Søren Ravn Christensen, som er en kreativ utvikler og grunnlegger av UMAGE, har etablert et merke som produserer funksjonelle, slitesterke og unike lamper, med fokus på bærekraftige løsninger og materialer av høy kvalitet. Det må sies at han også har fått til dette med Eos-serien, som er en svært estetisk og unik serie med lamper og skjermer laget av gåsefjær.

Fjærlampe


UMAGE skapte Eos-fjærlampene og også Eos-fjærskjermene i to versjoner, herunder Esther og Evia, som begge er laget av gåsefjær, noe som gjør dem spesielt estetiske og iøynefallende, både når lyset er på og av. De enkelte fjærene gjør at lyset strømmer vakkert, mykt og behagelig rundt i rommet, og skaper en stemningsfull belysning som utstråler varme og hygge. De nye Eos mini-skjermene har den samme følelsen, stemningen og estetikken, som de opprinnelige Eos-skjermene, men kommer i en ny diameter og høyde på henholdsvis 35 og 20 cm i Esther-utgaven, og en diameter og høyde på 30 og 26 cm i Evia-utgaven. I tillegg kommer både Esther og Evia også i en rekke sjarmerende og fargerike nyanser som også øker skjermens dekorative verdi – så med en Eos-skjerm får du også et kunststykke til innredningen din, som garantert vil fange oppmerksomheten til gjestene dine. Du kan også kjøpe en Eos-fjærlampeskjerm med god samvittighet, da UMAGE har stort fokus på miljø og dyrevelferd, og derfor kun bruker RDS-sertifiserte fjær.

Du kan bruke de unike og sofistikerte lampeskjermene akkurat slik du ønsker, for eksempel som bordlampe, gulvlampe eller pendel. Så kombiner lampen for å passe dine behov ved å bruke forskjellige stativer og oppheng, og legg til et raffinert og eksklusivt utseende til hjemmet ditt – finn det rette opphenget eller stativet her.

Se hele Eos-serien her