Pragtfuld dansk design – Se de nyeste DL lamper fra Dyberg Larsen her!

3. februar 2022
Pragtfuld dansk design – Se de nyeste DL lamper fra Dyberg Larsen her!
SÅ er det spennende nyheter for deg som elsker enkelt, raffinert og tidløst design! Det danske belysningsmerket, Dyberg Larsen, har nemlig utvidet deres populære DL-serie, med en ny bordlampe og pendel i vakkert hvitt opalglass med varme messingdetaljer som skaper en elegant og unik kontrast til hverandre, og gir lampene et eksklusivt og ekstravagant look.

Dyberg Larsen er kjent for å designe minimalistiske lamper, inspirert av skandinavisk design, som også skinner igjennom med disse nye lampene, med sine rene linjer og enkle strømlinjeformede design. Med de nye tilføyelsene har Dyberg Larsen hatt en visjon om å skape lamper som fungerer som mer enn bare lyskilder, men som spesielt også kan sette en viss stemning og atmosfære i hjemmet ditt.

Som de andre lampene i DL-serien har den nye Dyberg Larsen-bordlampen og -pendelen det samme karakteristiske flerskjermssystemet som sikrer at lyset ikke blender de som beundrer lampene, og som samtidig sprer et diffust og behagelig lys. Du kan derfor med fordel plassere Dyberg Larsen DL31 og DL20 pendel alene over spisebordet, stuebordet eller på kjøkkenet, og gjerne i kombinasjon med flere, for å sette et mer personlig preg på innredningen, og for å skape en bred og varm belysning, slik at stedene der man samler familien utstråler kos.

DL20-bordlampen kan, med sin beskjedne størrelse på 20 cm i bredden, enkelt plasseres alle steder i hjemmet; som kosebelysning på soverommet, fokusert lys på skrivebordet eller behagelig leselys i kosekroken, hvor den lyser utrolig flott, gir liv til innredningen og skaper en deilig atmosfære. Med disse Dyberg Larsen-lampene får du et enkelt og klassisk design som kan passe inn i enhver innredningsstil, og fungere både som en praktisk lyskilde og som et estetisk element, da lampene også er svært dekorative.
Se hele DL-serien fra Dyberg Larsen her!