Pryd hjemmet ditt med et ikonisk Diablo-design i nye og moderne farger!

16. mai 2022
Pryd hjemmet ditt med et ikonisk Diablo-design i nye og moderne farger!
SÅ er den svenske djevelen på spill igjen! Belid har nemlig lagt til to nye, lekre fargevarianter i henholdsvis Sand/Metallic Bronze og Black til deres populære Diablo-lampeserie. De nye fargekombinasjonene kommer både som pendler, bord-, og gulvlamper i flere størrelser, slik at du kan få akkurat den lampen som passer din innredning og dine belysningsbehov. Kombinasjonen av seriens stilrene former, materialer og nye, eksklusive farger gjør at disse lampene raskt blir et must-have for alle designelskere, hvor lampen garantert vil skape blikkfang i alle rom den pryder.

Da produksjonen startet i 1969 hadde Belid stort fokus på metallbearbeiding, hvor de kontinuerlig har oppdatert og utvidet sitt sortiment med nye teknologier og materialer, noe som også gjør at de har holdt seg aktuelle og blant danskenes favoritter i fem tiår. En av designene som har blitt en viktig del av Belids design-DNA er Diablo, som først så dagens lys i 2010, hvor den ble en umiddelbar suksess. Serien er designet av Joakim Fihn, som siden 2008 har formidlet Belids tradisjoner gjennom høy kvalitet, utsøkt håndverk og høy funksjonalitet. Dette resulterte i en tidløs og stilren lampeserie som kan passe inn i alle innredningsstiler, fra det moderne til det tradisjonelle, hvor den klarer å skape et stemningsfullt lys som setter en koselig og behagelig stemning.

De nye og eksklusive fargekombinasjonene fremhever lampenes elegante og tidløse uttrykk, som også gjør lampene ekstremt dekorative i innredningen. Felles for alle Diablo-lamper er den karakteristiske lag-på-lag lampeskjerm, som sørger for at lyset spres på en fin, behagelig og blendfri måte. Dette gjelder selvsagt også de nye fargene, som også manifesterer samme klassiske estetikk og myke lysfall. Kombiner de nye fargekombinasjonene, størrelsene og variantene med de gamle, og skap et personlig, unikt og dekorativt uttrykk i innredningen din, som garantert vil skape beundring blant dine gjester og glede for deg og din familie.

Se hele Diablo-serien her