Skjem bort kropp og sjel med det luksuriøse sengetøyet fra ByNord!

21. april 2022
Skjem bort kropp og sjel med det luksuriøse sengetøyet fra ByNord!
En god start på dagen starter allerede dagen før – og nå kan du gjøre starten og slutten på dagen til de aller beste øyeblikkene, for ByNord har lansert en serie ekstremt behagelig og estetisk sengetøy. ByNord er et skandinavisk merke, fullt dedikert til å skape kvalitetsdesign som skaper følelsen av ro og harmoni på soverommet ditt – så la deg omfavne av den luksuriøse komforten og høye kvaliteten som kjennetegner det utsøkte ByNord-sengetøyet neste gang du skal telle sauer.

Siden ByNords stiftelse har de vært dypt forankret i den skandinaviske designtradisjonen med inspirasjon fra den nordiske naturen, der de beroligende fargene fra jord, luft og vann gir en fredfull farge til hvert design, med mål om å skape en sterk følelse av velvære både mentalt og fysisk.

ByNord Sengetøy


Hos ByNord anerkjenner de at soverommet er det rommet hvor du slapper mest av, lader batteriene, samt nyter en god og behagelig søvn. Derfor skaper de kvalitetsprodukter som kan muliggjøre avslapning, behagelig søvn og rolig oppvåkning. Disse eksklusive produktene kommer ikke til designfirmaet over natten, og det krever nøye utvalgte materialer og teknikker for å skape produkter som sammen danner et beroligende og harmonisk miljø – perfekt for det viktigste rommet i hjemmet.  

Det er med dette i bakhodet at ByNord har laget deres utsøkte kolleksjon av lett og pustende sengetøy i percalvevd OEKO-TEX® 100-sertifisert økologisk bomull, som gir deg en komfortabel og luksuriøs opplevelse slik at du sover som en stein hver gang du er omgitt av det deilige sengetøyet. I tillegg er stoffet også enzymvasket, noe som gjør det enda mykere og mer behagelig å oppholde seg i – enten det er åtte timer i strekk, eller bare en halvtime på den ene siden, og så en halvtime på den andre.  

Samtidig kan du få sengetøyet i en rekke vakre farger og størrelser, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ikke å kunne få akkurat det sengesettet som matcher dine behov og din estetikk. Et unikt sengesett fra ByNord tilfører soverommet ditt en helt spesiell varme, hygge og glede, som gjør det vanskelig å komme ut av sengen, men enkelt å få det rette benet ut. Man får lønn som fortjent, og med et unikt sengesett fra ByNord er du ikke bare garantert en deilig natts søvn, men også et dekorativt element til soverommet ditt.

Sov godt!

Si god natt med god stil med et sengesett fra ByNord