Populær lampeserie fra House Doctor blir større - Se de nye Boston-bordlampene her

9. juni 2022
Populær lampeserie fra House Doctor blir større - Se de nye Boston-bordlampene her
2022 gir nok en gang anledning til stor begeistring hos Lampemesteren. Det danske designmerket House Doctor har lagt til flere flotte lamper til sin unike Boston lampeserie. Boston bestod i utgangspunktet utelukkende av makeløse pendler, der de nye bordlampene imiterer det samme karakteristiske rå og rustikke utseendet gjennom formene, fargene og designet.

House Doctor kan feire sitt 20-årsjubileum i 2022, og siden oppstarten har de hatt et ønske om å inspirere, lage produkter som vekker en følelse og hjelpe folk med å skape sitt eget unike rom. Dette har de nå gjort i to tiår gjennom et nøye utvalg av enkle, balanserte og ekte produkter, som kan passe inn i alle innredningsstiler. Deres estetikk er basert på den skandinaviske designtradisjonen med et snev av inspirasjon fra hele verden og med et tydelig industrielt preg.

Navnet på denne nette serien er inspirert av de ikoniske universitetene i byen Boston i USA, hvor man skal kunne forestille seg lampen passe inn uten problemer. I dag kan man få det rå og rustikke uttrykket med hjem, hvor det skaper en spennende stemning og gir litt ekstra kant og karakter til innredningen.

Boston-bordlampen består av en rund lampeskjerm, pene industriinspirerte grep og en hvit matt lampeskjerm, som sørger for at lyset spres på en myk, behagelig og blendingsfri måte, som klarer å skape en koselig og tilbakelent atmosfære. Du kan plassere den utsøkte bordlampen hvor som helst i hjemmet, der skrivebordet, reolen eller vinduskarmen bare er noen av de mest åpenbare stedene. Bordlampen kommer i de samme gjenkjennelige Gunmetal og Antique Brown-fargene, som hver bidrar til dens estetikk og eleganse. Uansett hvilken farge eller plassering du velger, er du garantert en funksjonell og dekorativ belysningskilde som garantert vil tiltrekke seg beundring og blikkfang.

Se hele den unike Boston-serien her